Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Компанія "ВікноПлюс" відкрила фірмовий салон у Кишиневі

20 липня 2015

У столиці Республіки Молдова, Кишиневі, відкрився новий фірмовий салон вікон і дверей під торговою маркою "ВікноПлюс", партнера VEKA Ukraine, в якому представлений широкий асортимент нестандартної продукції і різних варіантів комплектації вікон.

Урочисте відкриття пройшло в колі друзів і партнерів, які прийшли розділити з компанією свято. Також була організована роздача інформаційних листівок та рекламної продукції від ТМ "ВікноПлюс", яку проводили комічні персонажі для перехожих, а у відповідь отримували доброзичливі усмішки і непідробний інтерес до продукції.

Компанія "ВікноПлюс" відкрила фірмовий салон у Кишиневі

Ключова особливість нового салону - широкий асортимент нестандартної продукції і різних варіантів комплектації вікон. Також, тут покупець зможете побачити різні варіанти дизайнерських рішень для вікон: виставкові зразки вікон прикрашених інкрустацією і шпросами. Крім того, до послуг відвідувачів все, що може допомогти у виборі вікон і комплектуючих: стенд демонстрації енергозбереження, зразки фактурного скла, москітні сітки на розсувні конструкції. Кваліфіковані менеджери нададуть вичерпну інформацію про товар, допоможуть у виборі, проведуть попередній розрахунок.

Очолила новий салон у Кишиневі Христина Попеску, яка стала першою жінкою-керівником в мережі салонів "ВікноПлюс".

Компанія "ВікноПлюс" відкрила фірмовий салон у Кишиневі

Яскравий, витончений і зі смаком обладнаний новий салон тепер буде прикрашати столицю Республіки Молдова і радувати кожного відвідувача.

Адреса салону: Кишинів, вул. Тигина, 28.