Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Компанія "ВікноПлюс" презентувала у Вінниці новий брендовий салон

06 травня 2016

5 травня у Вінниці, за адресою вул. Театральна, 3, сталася знакова подія для городян – відкриття нового концептуального салону ТМ "ВікноПлюс", партнера VEKA Ukraine.

"Вінниця – один з головних міст-орієнтирів нашої компанії. Не приховуючи радості, скажу, що ми цілеспрямовано йшли до відкриття люксового салону ТМ "ВікноПлюс" в цьому місті", - так розпочав свою вітальну промову комерційний директор компанії Дмитро Ведерніков. - Ми підтримали ініціативу нашого партнера В'ячеслава Борчука, який прийняв рішення свій наступний салон відкрити саме у Вінниці". На відкритті салону були присутні численні друзі, партнери та потенційні клієнти.

Новий салон пропонує своїм клієнтам демонстраційний зал загальною площею 110 квадратних метрів, в якому розташовані виставкові зразки продукції, а перлина виставки – портал VEKASLIDE 82 розміром 5,5*2,3 м наочно демонструє можливості і рівень професіоналізму інженерно-технічного менеджменту компанії "ВікноПлюс". 

Компанія "ВікноПлюс" презентувала у Вінниці новий брендовий салон

Кваліфіковані менеджери салону завжди допоможуть підібрати індивідуальне рішення для самого вимогливого замовника, а майстри з монтажу професійно і грамотно проведуть монтаж конструкцій у відповідності з вимогами ДСТУ.

Власник концептуального салону В'ячеслав Борчук вважає, що час продавати просто вікна давно закінчилося: "В цьому салоні ми не продаємо "білі квадратики", ми продаємо емоції, інтегровані у вікна. Така наша мета і колектив зробить все, щоб наш замовник отримував лише позитивні емоції".