Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Компанія "Вікно Плюс" влаштувала для діточок новорічний карнавал

30 грудня 2014

Щорічно, в останні передноворічні вихідні року, що минає, для дітей співробітників компанії "Вікно Плюс", партнера VEKA Ukraine, проводять костюмовані новорічні ранки. Не став винятком і нинішній – 27 грудня відбулася новорічна вистава.

Як завжди гостей свята порадувало розмаїття дитячих новорічних костюмів: сніжинки, Мальвіни, зайчики, півники, гномики, чарівники, ковбої, королі, пірати та інші казкові герої прийшли на дитяче свято. Дід Мороз, Снігуронька та Сніговик розважали дітлахів, а заодно і їх батьків жартами, іграми та конкурсами. Діти відгадували загадки, читали вірші, водили хороводи - загалом, розважалися від душі. Дідусь Мороз і Снігуронька нікого не залишили без новорічних призів і подарунків. Після феєричної вистави всіх чекав святковий стіл із фруктами і різними солодощами.

Компанія "Вікно Плюс" влаштувала для діточок новорічний карнавал

Новий рік - це завжди очікування дива, чогось казкового і незвичайного, і неважливо, дитина ти, чи дорослий. Саме тому керівництво компанії і організатори святкового ранку постаралися для всіх зробити це свято маленьким чародійством. Для дорослих ранок став чудовим приводом разом зі своїми дітьми поринути у світ чудес, казкового чаклунства при вигляді ялинки, подарунків і Діда Мороза.

Компанія "Вікно Плюс" бажає всім щастя, здоров'я в наступаючому Новому Році!