Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Компанія "Вікно Плюс" відкрила новий офіс у Закарпатті

10 листопада 2014

Компанія "Вікно Плюс", партнер компанії VEKA Ukraine, урочисто відкрила фірмовий салон в Тячеві (Закарпатська область). На церемонії були присутні: комерційний директор компанії «Вікно Плюс» Дмитро Ведерников, керівник відділу продажів Вадим Репінецкій, представник компанії VEKA в Західній Україні Сергій Губка, представник компанії Winkhaus в Західній Україні Віктор Піняк, а також партнери "Вікно Плюс" Василь Іванюк ( Івано-Франківськ), Олександр Лунга (Чернівці), Василь Густі (Виноградово), які в офіційній обстановці привітали свого партнера Василя Піцуру  з відкриттям фірмового салону.

Тепер і у жителів Тячева є чудова можливість переконатися в якості віконної продукції компанії "Вікно Плюс", облаштувати свої будинки енергозберігаючими, теплими вікнами, які дозволять знизити витрати на обігріві приміщень, створять в будинках і квартирах затишок та комфортний клімат. Вікна та двері з профільної системи VEKA з фурнітурою Winkhaus - прекрасний варіант не тільки для будинків і котеджів, але й для здійснення промислового скління.

 Компанія "Вікно Плюс" відкрила новий офіс у Закарпатті

Професійні менеджери підкажуть краще рішення, консультанти допоможуть вибрати оптимальну комплектацію вікна в потрібному ціновому сегменті, а сертифіковані майстри з монтажу грамотно підійдуть до питання монтажу і якісно встановлять  конструкції.

Більш детальну інформацію ви зможете отримати, відвідавши офіс компанії за адресою: Тячів, вул. Незалежності, 90А або за телефоном (096) 732-20-21.