Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Компанія VEKA Ukraine представляє: нові POS-матеріали для партнерів

29 серпня 2013

Не секрет, що в 2013 році профільний бренд VEKA знайшов своє "обличчя": для участі в рекламній кампанії марки на території України був обраний відомий телеведучий і шоумен Ігор Кондратюк, який успішно знявся в рекламному ролику VEKA. Вже навесні ролик був показаний по основних телевізійних каналах, а також використаний для рекламної кампанії в інтернеті. Найближчим часом VEKA планує новий флайт рекламного розміщення на ТБ та в інтернеті.

Треба сказати, що ролик з Ігорем в головній ролі отримав схвалення як у партнерів компанії VEKA, так і у простих споживачів. Тому для посилення ефекту від рекламного впливу і зміцнення асоціативного зв'язку між брендом VEKA та образом відомого телеведучого було прийнято рішення про розробку нестандартних носіїв для точок продажу. VEKA Ukraine випустила спеціальні набори POS-матеріалів, які, крім плакатів і буклетів, включають ростові фігури Ігоря Кондратюка. Якісно виготовлені, з фотографічною якістю і в натуральну величину, такі постаті, без сумніву , привернуть увагу як відвідувачів офісів продажів партнерів VEKA, так і просто проходячих повз перехожих.

Ростова фігура Ігоря Кондратюка

"Використання образу Ігоря Кондратюка працює на збільшення потоку нових клієнтів", - ділиться враженнями керівник відділу реклами і маркетингу компанії "Конкорд" Ольга Комарічіна . - "Справа в тому , що клієнти вже нагодовані стандартними рекламними стійками і банальними пропозиціями. Вони чекають від нас чогось нового, чогось , що може привернути їх увагу, здивувати і порадувати. Потрібні нові свіжі ходи. Ростові фігури популярного телеведучого - це хороший приклад якраз такого рішення".