Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Компанія "Солвін Україна" продемонструвала оригінальні конструкції на "Inter Build Expo 2018"

26 березня 2018

20-23 березня в Міжнародному виставковому центрі в Києві проходила головна будівельна виставка України - "Inter Build Expo 2018". Одним з учасників виставки стала партнерська компанія VEKA Україна - "Солвін Україна". У рамках виставки на стенді "Солвін Україна" були представлені новітні розробки, створені на основі профілю VEKA.

Одна з унікальних розробок компанії VEKA - вікно з прихованою стулкою, виготовлене з профільної системи ARTLINE, яке відповідає новим віянням в архітектурі - рама повністю прихована за укосом, а стулка прихована за рамою і по фасаду утворюється  максимальний світловий отвір, завдяки чому в приміщення потрапляє багато світла. Вклейка склопакета дозволяє зробити великі розміри стулок, фурнітура Winkhaus Ergo ідеально підходить для вікон з важкою доступністю, оскільки ручка розташована знизу стулки. Подовжена ручка Tulon зручна у використанні та додає вікну вишуканий зовнішній вигляд.

Ще один оригінальний зразок - французький балкон серії "Fusion". Це штульпова конструкція з профілю SOFTLINE 82, оформлена накладним шпросом і розширюючим профілем для стулки, що надає вікну ексклюзивність. Склопакет 44 мм з енергоефективними склами та внутрішніми шпросами "дуплекс" відповідає сучасним технічним вимогам. Фурнітура Winkhaus Comfort з периметральним провітрюванням створює максимально комфортний клімат у будинку, а також забезпечує високий рівень протизламності  та шумоізоляції. Для забезпечення безпеки в отвір також встановлено зовнішнє скляне обгороджування системи Q - railing, яке органічно доповнює вікно.

Компанія "Солвін Україна" продемонструвала оригінальні конструкції на "Inter Build Expo 2018"

Ідеальне рішення для терас - це панорамні двері VEKASLIDE 82.  Вона забезпечує проникнення максимальної кількості світла в приміщення, при цьому зберігає панорамний вид і доповнює екстер'єр будинку. Безшумний і легкий рух стулок до 3 метрів забезпечує комфорт і затишок.

Також було представлена конструкція в  новому кольорі Cherry Amareto - штульпове вікно "Comfort Plus" ідеально імітує справжнє дерево, система фурнітури Winkhaus Select дозволяє приховати від очей петлі. Мультифункціональний склопакет з теплою дистанцією ідеально підходить для будинку - зберігаючи тепло взимку та влітку.

Компанія "Солвін Україна" продемонструвала оригінальні конструкції на "Inter Build Expo 2018"