Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Компанія LUVIN відкрила у Вінниці перший фірмовий салон євровікон

19 квітня 2016

Компанія ЄВРОВІКНА ТМ "LUVIN", партнер VEKA Ukraine, відкрила новий салон у Вінниці, де представила широкий асортимент своєї продукції. На відкриття яскравого і стильного салону LUVIN прийшло чимало гостей: дилери та їх майстри з монтажу, клієнти, жителі Вінниці, технічні фахівці компанії VEKA.

У новому салоні представлені світлопрозорі конструкції, які зможуть задовольнити смаки найвибагливіших клієнтів. Так серед зразків є такі, які пропускають максимум світла в приміщення, оскільки не мають зайвих перегородок. Крім того, вони забезпечують максимальний простір і легкі в експлуатації.

З новинок представлені двері-гармошка, які дозволяють в зимовий час користуватися ними для входу і виходу з приміщення, а влітку - повністю зібрати конструкцію і додати простору приміщенню, об'єднавши простір. Крім того, особливу увагу компанія приділила енергоефективності конструкцій, які зменшують теплопровідність, дозволяючи економити на обігріві приміщення в зимовий час, і на системі кондиціонування – влітку, а також можуть використовуватися в пасивних будинках.

Компанія LUVIN відкрила у Вінниці перший фірмовий салон євровікон

Технічний консультант ВЕКА Україна Юрій Буткалюк розповів про ті новації компанії, які передбачені у вхідних дверях і забезпечують завдяки технічним ноу-хау максимальну безпеку при несанкціонованому проникненню в житло. У Вінниці це єдиний віконний салон, де можна побачити двері з новітніми технологіями, які завдяки автоматичному замку і вбудованою електричною функцією відмикання збільшують безпеку приміщення. До того ж запропоновані інновації додають при цьому більше зручностей, оскільки тепер замкнені двері можна легко відкрити за допомогою пульта дистанційного керування або мобільного телефону.

Компанія LUVIN відкрила у Вінниці перший фірмовий салон євровікон

Під час презентації нового салону відбулося і випробування вікон на противозламність. Вікно з профілю VEKA, встановлене на спеціальному стенді, намагалися зламати троє добровольців, за твердженням яких - таке вікно швидко зламати не реально.

Компанія LUVIN відкрила у Вінниці перший фірмовий салон євровікон

Роман Євглевський, технічний консультант компанії VEKA розповів: "Це вікно унікальне тим, що укомплектовано склопакетом триплекс, яке неможливо розбити, фурнітурою, яка не дозволить розкрити його простими підручними інструментами. Такі вікна бажано встановлювати там, де не виключена можливість несанкціонованого проникнення".

Компанія LUVIN відкрила у Вінниці перший фірмовий салон євровікон

Директор виробництва LUVIN Сергій Омельчук додав: "Я думаю, що кожен покупець, кожен власник будинку або квартири зможе знайти тут щось нове, те, що б він хотів бачити у своєму інтер'єрі, що приносило б комфорт і задоволення". Усього в перший день новий салон LUVIN відвідало більше сотні людей. Велика кількість гостей ще раз підтверджує, що компанія Євровікна успішно зарекомендувала себе на українському ринку. 

Новий салон відкрито за адресою: Вінниця, вул. Київська,49.