Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Компанія "Goodwin" розширює торговельну мережу в Харківській області

08 лютого 2017

У перших числах лютого компанія "Goodwin", партнер VEKA Україна, урочисто презентувала новий фірмовий салон у Харківській області, який відкрився за адресою: смт Двурічне, вул. 35 Гвардійської Дивізії, 2Б.

Світлопрозорі конструкції "Goodwin" користуються неабияким попитом у жителів Харківської області, і відкриття 49-го за рахунком салону - це закономірне продовження розширення торгової мережі компанії в цьому регіоні.

Гостям презентації нового салону був представлений спеціально обладнаний інформаційний стенд, завдяки якому жителі Двурічного мали можливість ознайомитися з усім асортиментом компанії.

Компанія

Крім того, в салоні представлені зразки профільних систем VEKA: EUROLINE, PROLINE, SOFTLINE і SOFTLINE 82. Особливу увагу відвідувачів привернув стенд з енергозберігаючими склопакетами. Професійні консультанти розповідали про переваги цих конструкцій, які допомагають зберегти тепло в оселі в холодну пору року і перешкоджають перегріву в літні місяці. Тут же кожен клієнт міг вибрати необхідну фурнітуру під будь-яку конфігурацію СПК.

Компанія

Новий салон знаходиться за адресою: Харківська область, смт. Двурічне, вул. 35 Гвардійської Дивізії, 2Б. Графік роботи: Пн.-Пт. з 8:00 до 14:00.

Компанія