Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Компанія GOODWIN продемонструвала високу якість своєї продукції на InterBuildExpo 2017

06 квітня 2017

Компанія GOODWIN, партнер VEKA Україна, представила свою продукцію на виставці InterBuildExpo 2017, що проходила наприкінці березня – на початку квітня у столиці.

З 29 березня по 1 квітня в Києві пройшла найбільша міжнародна будівельна виставка України InterBuildExpo, яка зібрала найбільшу кількість представників будівельної галузі та була визнана кращим, найбільш успішним проектом за останні роки. Більш ніж 500 вітчизняних та закордонних компаній представили свої розробки в павільйонах КиївЕкспоПлаза. 

Серед експонатів, які демонстрували новації віконної галузі,був обладнаний стенд "Асоціації учасників ринку вікон та фасадів", на якому було представлено вікно компанії GOODWIN, партнера VEKA Україна.

Вікно було виготовлено з профілю VEKA з фурнітурою Winkhaus Comfort за замовленням партнера GOODWIN - Good Master 1, який здійснив монтаж конструкції на універсальну паро/гідроізоляційну стрічку. На стенді пройшли випробування віконної конструкції, зафіксованої в режимі провітрювання, на зламостійкість.

Компанія GOODWIN продемонструвала високу якість своєї продукції на InterBuildExpo 2017

За умовами експерименту, "зломщик", а для цієї ролі був запрошений фахівець з відкриття сейфів та дверей, повинен був відкрити вікно протягом 3 хвилин. Не зважаючи на те, що в цілому процес, під час якого майстер міг обміркувати, як краще розкрити вікно за допомогою підручних засобів, зайняв понад 15 хвилин, імпровізованому "непрошеному гостю" так і не вдалося його зламати.

Компанія GOODWIN продемонструвала високу якість своєї продукції на InterBuildExpo 2017

Компанії GOODWIN в черговий раз продемонструвала високу якість продукції, яка здатна перетворити приміщення не тільки в затишне та комфортне місце проживання, але і забезпечити безпеку його мешканців.