Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Компанія GOODWIN презентувала в Києві інноваційні інструменти й технології для СПК

15 березня 2017

У першій половині березня компанія GOODWIN, партнер VEKA Україна, провела в Києві конференцію для партнерів, присвячену інноваціям у виробництві та актуальним питанням просування СПК на ринку.

У рамках зустрічі представники компанії GOODWIN ознайомили присутніх з усіма видами профілю VEKA, розповіли щодо переваг та відмінностей кожного. Також була представлена вхідна група, як для внутрішніх приміщень, так і для установки зовні. Директор виробництва компанії GOODWIN Андрій Ковальов представив останні інноваційні розробки: панорамно-розсувну конструкцію VEKASLIDE, а також розсувну систему GOODWIN Patio, яка виготовляється з профільних систем SOFTLINE 82, SOFTLINE та EUROLINE.

Компанія GOODWIN презентувала в Києві інноваційні інструменти й технології для СПК

У рамках презентації також були продемонстровані додаткові можливості, пропоновані компанією GOODWIN: вигнуті та нестандартні конструкції, ламіновані конструкції та система дуплекс, декорування склопакетів шпросами, декоративними накладками та архітектурними плівками.

Представник компанії Roto Frank Віталій Непитайленко розповів про інструмент "Конфігуратор вікон", що дозволяє зробити правильний вибір віконної конструкції у відповідності з дизайном, а технічний фахівець в області віконної й дверної фурнітури Олександр Оніпко розповів про інноваційні віконні та дверні технології.

Компанія GOODWIN презентувала в Києві інноваційні інструменти й технології для СПК

Начальника відділу корпоративних продажів компанії GOODWIN Максим Сичов розповів про електронну систему публічних закупівель ProZorro. Детально зупинився на тому, як відбувається закупівля в цій системі, привів наочні приклади, як у режимі онлайн проходять торги і які послідовні кроки необхідно зробити його учаснику для позитивних результатів. Крім того, докладно пояснив, як працює Державна програма "Тепла оселя" та форми її кредитування.