Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Компанія GoodWin підбила підсумки благодійної акції "Тепле віконце"

18 листопада 2014

Компанія GoodWin, партнер VEKA Ukraine, підбила підсумки благодійної акції "Тепле віконце". Акція стартувала 15 травня 2014 і проводилася для вихованців дитячих будинків, шкіл і дитячих медичних установ у Харкові і Харківській області. Метою акції став збір коштів на заміну старих вікон і дверей, а також на придбання дитячих продуктів харчування для цих установ.

Головними завданнями акції, поряд з матеріальною допомогою, стала і моральна підтримка дітей, які опинилися у важких життєвих обставинах, та залучення партнерів компанії GoodWin до цього проекту.

Компанія GoodWin підбила підсумки благодійної акції "Тепле віконце"

За умовами акції за період її проведення з кожної проданої конструкції компанія GoodWin перерахувала для благодійного проекту "Тепле віконце" по 10 грн. Завдяки зібраним коштам та активній участі партнерів компанії GoodWin вдалося допомогти: Харківському обласному будинку дитини №1; Харківському дитячому садку №55; Спеціальній загальноосвітній школі-інтернат I-III ступенів № 7 для дітей з важкими порушеннями мови і Харківському військовому госпіталю, а також трьом установам в Харківській області: Золочівському дитячому будинку змішаного типу, Курязькій виховній колонії та Комсомольській гімназії № 2. Крім того, вікна і балконні двері були встановлені у Слов'янську - пологовому будинку і дитячому садку "Оленка", а також в Краматорському дитячому садку №88 "Катюша".