Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Компанія Perfect розширила мережу салонів у Львові

02 жовтня 2019

Компанії Perfect розширила мережу салонів у Львові

В роздрібній мережі компанії Perfect, партнера VEKA Україна, відбулося поповнення – відкрився новий салон у Львові. Продукція компанії має не аби який попит у львів’ян, тож до двох вже існуючих салонів додався ще один за адресою: вул. Чорновола, 43.

Відвідавши салон Perfect, кожен клієнт отримає консультацію та детальну інформацію щодо дверних та віконних конструкцій, ознайомиться з варіантами дизайнерських рішень, та зможе обрати найкращий варіант, що стане втіленням будь-яких ідей та доповнить інтер’єр приміщення та екстер’єр будівлі.

У виставкому залі салону представлено багато зразків світлопрозорих конструкцій, які можна "протестувати" безпосередньо на місці, оцінити їх функціональність. Окрім того тут представлені макети вікон в оформлені яких використані різні декоративні елементи: шпроси, фьюзинг тощо, а також різні типи скла: сатинове, матове, сонцезахисне, енергозберігаюче та інші.

В салонах мережі Perfect представлені лише надійні, міцні, довговічні вікна та двері, для виготовлення яких використовується профіль VEKA та імпортні комплектуючи. Особлива увага приділяється фурнітурі, адже саме від неї залежить правильне функціонування вікон і дверей та комфорт в оселі.