Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Компанії Goodwin і VEKA провели семінар з енергоефективності та монтажу для дилерів

15 березня 2016

Компанія Goodwin, партнер VEKA Ukraine, провела семінар, в рамках якого розглядалося питання про продовження участі в держпрограмі з енергоефективності. Також для дилерів компанії з Сумського, Запорізького та Полтавського регіонів представниками VEKA був проведений тренінг з монтажу світлопрозорих конструкцій.

Починаючи з минулого року, набула чинності державна цільова економічна програма з енергоефективності, згідно з якою "Ощадбанк" пропонує жителям України придбати енергозберігаючі вікна в одній з компаній-учасників програми, і отримати компенсацію в розмірі 30% від суми кредиту (не більше 10 тис. грн.). Програма спрямована на те, щоб кожен бажаючий зміг встановити в квартирі такі вікна, які допоможуть зберегти тепло та заощадити витрати на оплату енергоресурсів. Компанія Goodwin стала учасників цієї держпрограми, продовживши її впровадження і в цьому році.

Компанії Goodwin і VEKA провели семінар з енергоефективності та монтажу для дилерів

Друга частина семінару для дилерів компанії була присвячена монтажу світлопрозорих конструкцій. Роман Євглевський, технічний консультант компанії VEKA, поділився з присутніми професійними напрацюваннями, які можна використовувати під час виміру: грамотна комунікація з клієнтом забезпечує найбільш ефективні результати виміру.

Також на наочних прикладах, з використанням зразків світлопрозорих конструкцій, Роман Євглевський демонстрував учасником зустрічі плюси монтажу за ДСТУ і помилки, які можуть призвести згодом до деформації конструкції, і як наслідок – рекламації зі сторони клієнта. Також були розглянуті приклади монтажу в отворах різної складності.

Великий інтерес слухачів семінару викликала нова розробка компанії VEKA – мобільний додаток "Замірник вікон", який в кілька разів спрощує роботу замірника і підвищує ефективність компанії в цілому.