Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Ігор Кондратюк продовжує рекламний сезон VEKA в Україні

13 вересня 2013

У 2013 році VEKA в Україні запросила популярного телевізійного ведучого, продюсера та шоумена Ігоря Кондратюка стати обличчям рекламної кампанії. Кампанія проходить у два етапи: весняним і осіннім.

Крім телевізійного ролика, образ ведучого став основою нової лінійки POS-матеріалів, призначених для оформлення офісів продаж партнерів компанії VEKA та їх дилерів.

"Після закінчення першого, весняного етапу кампанії ми отримали багато позитивних відгуків від наших партнерів", - коментує комерційний директор VEKA Rus & Ukraine Андрій Таранушич. - "Вони та їхні дилери залишилися задоволені як самим креативом ролика, так і обраним" героєм "для рекламного сюжету".

Ігор Кондратюк продовжує рекламний сезон VEKA в Україні

Новий осінній етап кампанії стартує на телеканалах медіагрупи "1 +1" і триватиме 5 тижнів, з 16 вересня до 20 жовтня. Крім трансляції на телеканалах, рекламне розміщення ролика на території України вперше включає і он-лайн простір. Показ рекламного ролика в кількості 1 млн разів вже розпочато на провідних інформаційних майданчиках в інтернеті.