Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Фотоконкурс від "ВікноПлюс" для партнерів

16 квітня 2014

Компанія "Вікно Плюс" спільно з навчальним центром "VEKA Professional" оголошують фотоконкурс для своїх партнерів дилерської мережі. Для бажаючих взяти участь у конкурсі необхідно надіслати наступну фотокомпозицію:

менеджер консультант повинен бути відображений на тлі робочого місця в офісі (виставкові зразки, брендована атрибутика, робочий стіл і т.п.). Обов'язковою умовою фотокомпозиції є наявність емоційної складової і рівень креативності, не вітається статичність!

Зовнішній вигляд менеджера консультанта має бути діловим стилем одягу. Одним з основних умов конкурсу, є наявність брендованого бейджа.

Фотоконкурс, буде проходити на сторінці Клубу "Вікно Плюс professional" в соціальній мережі Facebook. Для об'єктивності остаточного рішення, поряд з думкою офіційних осіб, котрі приймуть рішення, буде враховуватися ще й кількість набраних лайків під фотографіями, які беруть участь у конкурсі.

Адміністрація Клубу професійних консультантів "ВікноПлюс Professional" бажає своїм партнерам удачі та натхнення на шляху до перемоги!

Конкурс проходить з 11.04.2014 по 11.05.2014.

Детальніше на сайті компанії www.viknoplus.ua і в Facebook.