Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Fensterbau Frontale: нові кольори VEKA

11 березня 2016

З 16 по 19 березня в Нюрнберзі відбудеться Fensterbau Frontale 2016 - найбільша і найавторитетніша виставка, повністю присвячена віконним і фасадним технологіям. VEKA - учасник цього престижного форуму, і слоган, з яким компанія звертається до галузі в цьому році - "VEKA WELT: Zukunft brauchtSicherheit" (Світ VEKA: безпечне майбутнє).

На нюрнберзької виставці VEKA представить своїм партнерам і гостям цілий ряд цікавих новинок. Однією з найбільш очікуваних є презентація VEKASPECTRAL - технології, що представляє собою ефективну альтернативу звичній ламінації.

Об‘єктивно це не перший вихід у світ VEKASPECTRAL. Перші результати проекту, реалізованого дочірньою структурою концерну, дослідницькою компанією VEKA TechnologieserviceGmbH, були показані на Frontale в 2014 році. Але тоді йшлося про експериментальні, пілотні розробки; сьогодні ж це продукти, готові до серійного виробництва і масового галузевого впровадження.

Що таке VEKASPECTRAL?

Це спеціально розроблена плівка на основі ПВХ, що дозволяє надати віконному або дверному профілю будь-який колір.

У чому відмінність VEKASPECTRAL від традиційних матеріалів для ламінування?

Перш за все - це якість поверхні і рівень стійкості до механічних, термічних і фізико-хімічних впливів.

Нова технологія дозволяє отримати плівку з дуже широкими споживчими властивостями. Наприклад, можна варіювати глянець, отримуючи плівки як з високим рівнем блиску, так і стриманої елегантної матової фактури.

VEKASPECTRAL дозволяє досягнути такої оптики, яка робить можливим використання ПВХ-вікон паралельно з конструкціями з алюмінію, не порушуючи при цьому цілісності картини. Цього року VEKA представить три перших серійних кольори: " VEKASPECTRAL Anthrazit", " VEKASPECTRAL Fenstergrau" і "VEKASPECTRAL Umbra".

Fensterbau Frontale: нові кольори VEKA

"Частка кольорових профілів в обсязі продажів постійно зростає, - коментує новинку керівник технічного відділу VEKA Андрій Окулов. - Нова розробка, доступна в ексклюзивному порядку тільки партнерам VEKA, дозволяє їм отримати не тільки рішення найвищої якості, але і важливу відмінність від конкурентного оточення, вимушеного користуватися стандартними прийомами забарвлення профілю ".