Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Державна компенсація на вікна від "ВІНДЗОР"

25 квітня 2016

Компанія "ВІНДЗОР", партнер VEKA Ukraine, розпочала співпрацю з "Ощадбанком" у рамках державної програми з енергозбереження "Ощадний дім".

Відповідно до державної цільової економічної програми з енергоефективності "Ощадбанк" пропонує жителям України придбати енергозберігаючі вікна і отримати компенсацію.

Завдяки державній програмі "Ощадний дім" кожен бажаючий можете отримати державну компенсацію до 70% від суми "теплого" кредиту, і заощадити на покупці вікон "ВІНДЗОР" до 55% коштів.

Для оформлення кредиту необхідно звернутися в один з офісів компанії "ВІНДЗОР" і отримати рахунок-фактуру встановленого зразка. З рахунком-фактурою, а також паспортом, ідентифікаційним кодом, довідкою про доходи необхідно звернутися у відділення Ощадбанку.

Ощадбанк, після розгляду документів приймає рішення про видачу кредиту "Ощадний дім". На цьому етапі клієнту необхідно зробити перший внесок за вікна у розмірі 10%, та сплатити комісію банку за видачу кредиту в розмірі 3% від суми кредиту. Банк перераховує кошти за вікна на рахунок компанії, і протягом обумовленого терміну компанія встановлює вікна.

Через 1-3 місяці після підписання кредитного договору замовник отримує державну компенсацію в розмірі 30% від суми кредиту, або 70% за умови, що він користується субсидією на оплату комунальних послуг.

Кредит можна погасити достроково, але якщо у замовника немає такої можливості, то отриманої компенсації вистачить на оплату відсотків по кредиту. Таким чином, замовник отримає вікна в розстрочку під реальний 0%.

Більш докладно на сайті: