Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Асоціація учасників ринку вікон і фасадів провела навчальний семінар на заводі VEKA

24 грудня 2015

18 грудня компанія VEKA Ukraine приймала у себе на заводі представників Асоціації учасників ринку вікон і фасадів.

Протягом дводенного практичного семінару гості встигли ознайомитися з теоретичною частиною, під час якої представники VEKA Ukraine розповіли про організацію монтажу та продаж монтажних послуг у рамках програми "Якісний монтаж", ініціатором якого виступила Асоціація учасників ринку вікон і фасадів спільно з VEKA.

У рамках цієї програми передбачена комплексна підтримка з технічних, правових та інших питань, що стосуються ринку вікон, скла і склопакетів, нормативної та законодавчої бази. Семінари спрямовані на підвищення кваліфікації персоналу, на системний підхід у питаннях організації послуг якісного монтажу.

Асоціація учасників ринку вікон і фасадів провела навчальний семінар на заводі VEKA

На прикладі Учбового центру VEKA представники Асоціації змогли простежити весь процес зборки вікна, ознайомитися з випробуванням вікон на спеціальному стенді, а також порівняти показники випробування вікон VEKA і звичайного дешевого вікна.

На території навчального центру VEKA гості ознайомилися з процесом випробування вікон на водо- і повітронепроникність, а також на монтажному стенді фахівці партнерів VEKA провели експрес-навчання по теплому монтажу віконних конструкцій.

Асоціація учасників ринку вікон і фасадів провела навчальний семінар на заводі VEKA

Для Асоціації ця зустріч стала можливістю дізнатися про роботу VEKA Ukraine, про норми і стандарти, яких дотримується VEKA при виробництві профілю, а також про вимоги VEKA до своїх партнерів при виробництві світлопрозорих конструкцій.