Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Active House Days in Ukraine - кращі ідеї зі всього світу

14 червня 2018

Компанія VEKA Ukraine, партнер Active House Days, запрошує друзів, партнерів та усіх, кому цікава тема енергоефективності, активних будинків і трендів архітектури, відвідати 23 та 24 червня Мистецький Арсенал в Києві.

Тут відбудеться щорічна подія для архітекторів, дизайнерів, будівельників, девелоперів та риєлторів, де впродовж декількох днів експерти зі всього світу поділяться досвідом реалізації проектів будівель, в яких створені оптимальні умови комфорту проживання, енергоефективності та безпеки для довкілля.

У рамках Active House Days in Ukraine, у вас також є можливість відвідати Виставку проектів Active House в Мистецьком Арсеналі. Тут ви зможете ознайомитися з параметрами проектів, які отримали офіційне визнання міжнародного Альянсу Активного Будинку. Наприклад, перший активний екоготель Green Solution House в Данії, на острові Борнхольм.

Компанія VEKA в рамках Active House Days виступить з доповідями з актуальних питань:

- сучасні енергоефективні рішення в склінні (SOFTLINE 82, ARTLINE, VEKASLIDE, нові колірні рішення);

- комплексний підхід в проектуванні скління та монтажу як гарантія отримання ефективного результату (матеріали Meesenburg);

- інформаційно-розрахунковий комплекс WinDoPlan - помічник архітектора.

Також в програмі форуму :

-  2 дні інтенсивного професійного спілкування

- Визнані експерти галузі з Данії, Голландії, Німеччини, Італії, Малайзії, Білорусі, України, Японії, США, які не лише поділяться досвідом, але й дадуть відповідь на питання.

-  Нетворкінг з більш ніж 1 000 фахівців з усієї України

-  Конкретні рішення та нові підходи до проектування і будівництва енергоефективних будівель

-  Дитяча зона для майбутніх архітекторів

Важливо кликнути на цій сторінці "піду" на Active House Days in Ukraine та поділитися подією з друзями і колегами https://www.facebook.com/events/1791832337534637/

Підписуйтеся на офіційну сторінку заходу https://www.facebook.com/active.house.days/ щоб не пропустити усі наші новини, анонси спікерів і програми заходу.

Тільки до 18 червня 2018 року АКЦІЙНА ЗНИЖКА НА КВИТКИ 50%!

Поспішайте придбати свій квиток:  https://kiev.karabas.com/ua/active-house-days

Адреса: Київ, вул. Лаврська, 12.