Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

VEKA Professional провів навчальний тренінг для молдавських партнерів

26 вересня 2018

VEKA Professional провів навчальний тренінг для молдавських партнерів12 вересня в Кишиневі для компанії Ecopur Ferestre спільно з центром підвищення компетенцій VEKA Professional, в особі його провідного бізнес-тренера Оксани Царалунга, були організовані та проведені програми, спрямовані на підвищення рівня професійних знань та навичок співробітників.

Під час проведення тренінгу співробітники компанії Ecopur Ferestre отримали безліч навичок, інструменти, які можна використовувати для роботи з клієнтами - скриптові модулі мовних зворотів, що дозволяють оновити презентації менеджерів роздрібної мережі.

Програма містить питання для підвищення компетенцій співробітників: як залучити клієнтів в спільний вибір та оптимізація процесу прийняття остаточного рішення, презентація готових рішень та компетентні відповіді, щодо цінової політики на світлопрозорі конструкції.

Тематики тренінгових програм VEKA Professional дозволяють постійно вдосконалювати навички в роботі, бути клієнтоорієнтованими та націленими на результат. І, на думку співробітників Ecopur Ferestre, в новому віконному сезоні вони будуть раді використовувати отримані знання у своїй роботі.