Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

ТМ "ВікноПлюс" підтримала змагання з велоспорту та кросфіту

07 жовтня 2015

3 і 4 жовтня компанія "ВікноПлюс", партнер VEKA Ukraine, виступила спонсором відразу двох спортивних змагань у Кам’янець-Подільському.

Так, у суботу та неділю у місті пройшов чемпіонат України з велоспорту. ТМ "Вікно Плюс" радо долучилася до проведення змагань такого рівня. Учасники з різних областей України змагалися в окремих категоріях: молодша група, юніори, дівчата, хлопці, старша група. Глядачи захоплювали подих, спостерігаючи за ризикованими трюками, адже траса закінчувалась скелястим обривом, підйоми і спуски були вже надто крутими.

ТМ "ВікноПлюс" підтримала змагання з велоспорту та кросфіту

Призери чемпіонату отримали від ТМ "Вікно Плюс" спеціальні подарунки, представниці прекрасної статі – квіти, а маленькі вболівальники, поки дорослі випробували свої сили на трасі, розважались на надувному батуті.

ТМ "ВікноПлюс" підтримала змагання з велоспорту та кросфіту

4 жовтня за підтримки генерального спонсора ТМ "ВікноПлюс" відбулися відкриті, індивідуальні змагання з кросфіту. Учасниками дійства були спортсмени-початківці, які пройшли відбіркові етапи, а також чемпіони і призери змагань, для яких кросфіт став невід’ємною складовою тренувального процесу. Кожна вправа підбиралась персонально до потреб та можливостей спортсмена. Спонсор спортивного свята - ТМ "Вікно Плюс"  нагородила переможців цінними призами і футболками.