Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Співробітники компанії KAMELEON підвищували фаховий рівень разом з VEKA Professional

28 вересня 2018

Співробітники компанії KAMELEON підвищували фаховий рівень разом з VEKA Professional13 вересня в Кишиневі центром підвищення компетенцій VEKA Professional, в особі його провідного бізнес-тренера Оксани Царалунга, були організовані та проведені програми для компанії KAMELEON, партнера VEKA, спрямовані на підвищення рівня професійних знань і навичок персоналу.

Компетенція сучасного менеджера з продажу вже давно не обмежується знанням продуктової лінійки. Тому тематика тренінгу була присвячена комунікативним моментам: як залучити клієнтів в спільний вибір і звести до мінімуму процес прийняття остаточного рішення. На тлі заповнення віконного ринку дешевими та неякісними світлопрозорими конструкціями, бізнес-тренер торкнулася і методів обґрунтування вартості ключових позицій продуктової лінійки VEKA. Були відпрацьовані скрипти, завдяки яким замовник отримає розуміння того, що він придбав не просто високоякісний продукт, а безпеку та комфорт.

Тематика тренінгу викликала жвавий інтерес слухачів: учасники зустрічі розбирали з тренером приклади зі своєї практики, вели дискусії щодо моментів, які їх зацікавили.

І, як відзначили по завершенні зустрічі співробітники KAMELEON, тренінгова програма від VEKA Professional це не просто підвищення професійного рівня, а хороший стимул до роботи, яка орієнтована на клієнта та націлена на успіх.