Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

VEKA Ukraine підбиває підсумки року

26 грудня 2019

VEKA Ukraine підбиває підсумки року2019 для VEKA Ukraine був надзвичайно плідним та насиченим подіями, кожна з яких мала значний вплив на розвиток компанії та її подальше становлення. За минулі 12 місяців команда VEKA стрімко просунулася вперед одразу за кількома напрямами – і сьогодні ми із задоволенням згадуємо, чим запам’ятався всім нам цей рік.

Рік під знаком DIGITAL

Найпершою гучною новиною року стало оновлення офіційного сайту VEKA: з інформаційної сторінки він перетворився на повноцінний портал із чітко сегментованими даними для кожної з цільових аудиторій, численними можливостями для відвідувачів та детальними відповідями на різноманітні питання. 

Найпершою гучною новиною року стало оновлення офіційного сайту VEKA: з інформаційної сторінки він перетворився на повноцінний портал із чітко сегментованими даними для кожної з цільових аудиторій

Трохи пізніше VEKA оголосила старт рекламної кампанії в інтернеті, яка відрізнялася від попередніх диференціацією підходу до кожного адресата такої реклами і, відповідно, максимально ефективною взаємодією з користувачами за всіма типами трафіку шляхом їхнього охоплення рекламою на всіх пристроях.

VEKA оголосила старт рекламної кампанії в інтернеті, яка відрізнялася від попередніх диференціацією підходу до кожного адресата такої реклами

Наступним стратегічним кроком стала розробка та презентація AR-застосунку "VEKA Конфігуратор AR", який працює за принципом доповненої реальності. Безкоштовний застосунок, який можна завантажити з Apple Store на iOS-пристрій, став по-справжньому революційним інструментом для взаємодії з кінцевим споживачем та вагомим аргументом на користь вибору VEKA. 

Новий інструмент на основі технології доповненої реальності: "VEKA Конфігуратор AR".

Також у цей же час компанія оновила застосунок "Замірник вікон", зробивши його ще зручнішим та більш функціональним для користувачів і, відповідно, ще трохи спростивши процес заміру конструкцій та пришвидшивши їхній прорахунок.

Компанія оновила застосунок "Замірник вікон", зробивши його ще зручнішим та більш функціональним для користувачів

Рік під знаком рішень

Сегмент розсувних конструкцій завжди був цікавим покупцям. Але часом вельми висока ціна таких рішень, а також їхні непрості технологічні особливості ставали каменем спотикання. Тому вихід на ринок системи панорамно-розсувних конструкцій E-SLIDE став однією з найочікуваніших подій року. Адже це рішення у складі продуктової групи WHS by VEKA дозволяє скористатися всіма перевагами розсувного вікна без критичних втрат для бюджету.

E-SLIDE - це нове рішення в складі продуктової групи WHS by VEKA, яке дозволяє скористатися всіма перевагами розсувного вікна без критичних втрат для бюджету

Інтригою року стало розширення лінійки VEKA Spectral: довгий час ця унікальна технологія, що демонструє принципово новий підхід до поверхні ПВХ-профілю, була представлена в Україні лише в одному кольорі: Anthrazit Ultramatt. Відтепер партнерам VEKA будуть доступні ще чотири ексклюзивні колористичні рішення: сірий, умбра, графіт, а також класичний білий.

Рік під знаком майбутнього

У 2019 році VEKA Ukraine, як і інші дочірні підприємства VEKA в усьому світі, приєдналася до щирих привітань материнській компанії VEKA AG, що відсвяткувала 50-річний ювілей. Незважаючи на солідну дату, концерн VEKA йде в ногу з інноваціями та сучасними рішеннями, розвиваючи та впроваджуючи нові інструменти в головному офісі, а також підтримуючи розвиток представництв на дочірніх ринках.

VEKA AG: Півстоліття успіху

І одним з таких концептуальних кроків, які під ретельним наглядом VEKA AG зробила VEKA Ukraine у 2019 році, стала розробка комунікаційної стратегії, що визначає подальші напрямки розвитку української "доньки" світового виробника ПВХ-профілю. Можливості – ключовий термін та містке визначення того, чим нині є VEKA; що вона може дати споживачам, партнерам, архітекторам, дизайнерам, проектувальникам тощо; і який результат унаслідок такої синергії можуть отримати всі сторони, задіяні у цьому процесі.

VEKA: Відкриваючи нові можливості

Рік під знаком розвитку

Будь-які інновації та найсміливіші рішення зазнають фіаско, якщо ринок до них не готовий. Тому VEKA протягом 2019 року ще активніше та рішучіше брала участь у розвитку та виводі віконної галузі України на новий рівень. Це як участь, так і організація масштабних галузевих подій (Active House Days in Ukraine 2019, WINDO LVIV 2019), а також постійна підтримка проявів на схожих подіях офіційних партнерів компанії. 

VEKA протягом 2019 року ще активніше та рішучіше брала участь у розвитку та виводі віконної галузі України на новий рівень

Крім того, VEKA вже більше року регулярно знайомить студентів Київського національного університету будівництва й архітектури з інноваційними рішеннями. А також допомагає молодому поколінню майбутніх архітекторів та проектувальників не тільки в теорії, але й на практиці дізнатися про всі тонкощі сучасних віконних технологій та їхнього застосування в будівництві, тим самим беручи участь у підготовці нової хвилі кваліфікованих кадрів.

VEKA представила свої інновації на конференції в КНУБА

Рік під знаком дружби

У 2019 році до гостинної родини VEKA приєднався один із найбільших гравців на ринку Західної України: " Вікна Perfect", який за рахунок своєї дилерської мережі значно посилив присутність VEKA у західному регіоні. Ми також щиро вітали нашого давнього партнера, компанію " ВікноПлюс" із відкриттям інноваційного шоуруму в Києві

ТМ "ВікноПлюс" відкрила в Києві сучасний шоу-рум

Уважно стежили протягом року за успіхами наших партнерів та їхніх дилерів та регулярно приймали їх з візитами на заводі VEKA Ukraine. Та тішилися успішним проходженням тренінгів і майстер-класів від тренерів навчального центру VEKA Professional. Новорічним подарунком для клієнтів нашого постійного партнера, компанії Goodwin та приємним завершальним акордом цього року для нас став запуск компанією оновленого офіційного веб-сайту

Компанія Goodwin запустила оновлену версію сайту компанії з новим дизайном і розширеною функціональністю

І ми впевнені: попереду ще багато гарних новин, які принесуть чимало позитивних емоцій всім нам, нашим партнерам і, особливо, нашим клієнтам, у чиїх оселях на варті тепла і затишку стоятимуть вікна з надійного профілю – профілю від компанії VEKA.

Бажаємо щирого та чудового Нового року і Різдва Христового! Нехай 2020-й буде успішним, вдалим та багатим на приємні сюрпризи.

Стежте за нами в зручному для Вас форматі!

Facebook:  https://www.facebook.com/VEKAUkraine

YouTube:  https://www.youtube.com/user/OknaVEKAUkraine

Instagram: https://www.instagram.com/vekaukraine/

VIBER: https://chats.viber.com/veka/uk

Telegram: https://t.me/vekaukraine