Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

VEKA представила свої інновації на конференції в КНУБА

05 квітня 2019

VEKA представила свої інновації на конференції в КНУБАКомпанія VEKA бере активну участь в житті Київського національного університету будівництва та архітектури, і не тільки в процесі навчання студентів. Так, 27-28 березня в КНУБА відбулася IV Міжнародна науково-технічна конференція "Ефективні технології в будівництві", в якій взяв участь і представник VEKA.

На конференції були розглянуті тенденції сучасного розвитку будівельної науки і технологій, ефективні рішення зведення і реконструкції будівель із застосуванням новітніх досягнень науки і техніки.

У конференції брали участь відомі вітчизняні та зарубіжні вчені та фахівці. Компанію VEKA представив керівник відділу інжинірингу Дмитро Фірсов з доповіддю про сучасні енергоефективні рішення в проектуванні світлопрозорих конструкцій.

Також були розглянуті питання щодо новітніх архітектурно-конструктивних рішень будівель і споруд, технології та організації нового будівництва та реконструкції будівель і споруд; ефективні будівельні матеріали та конструкції; енерго- і ресурсозбереження, екологічна безпека об'єктів будівництва.

VEKA представила свої інновації на конференції в КНУБА