Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

VEKA UPDATE 2020 року — електронний дайджест для партнерів VEKA

28 січня 2021

VEKA UPDATE 2020 року — електронний дайджест для партнерів VEKA

Кидаючи погляд на минулий 2020 рік, можна з упевненістю сказати, що VEKA пройшла його з гідністю. І про це свідчить ціла низка яскравих і визначних подій, інформація про які розміщена в електронному дайджесті VEKA UPDATE 2020.

Минулого року розвиток VEKA проходив за багатьма напрямками. Так, прем'єрою минулого року стали унікальні профільні системи VEKAMOTION та VEKAMOTION MAX, якість і унікальність яких було відзначено престижною премією Plus X Award.

Український віконний ринок, підкорений VEKA Spectral у відтінку Антрацит, поповнився ще чотирма новими кольорами — Сірий, Умбра, Графіт і класичний Білий. А восени 2020 партнери ти дилери VEKA Україна отримали дев'яту профільну систему - VEKA TOPLINE.

Digital-напрямок став основною рушійною силою в розвитку VEKA Україна торік. Це створення і запуск унікальних інструментів: сайтів партнерів VEKA; спеціального сервісу Telegram-бот VEKA і створення власної сторінки на Telegram-каналі. Збільшення кількості передплатників на YouTube та активне відвідування сайту VEKA Україна відбулося завдяки цікавому і пізнавальному контенту на обох майданчиках.

Про це та багато іншого читайте в електронній версії дайджесту, яка розміщена на сайті VEKA Україна в особистому кабінеті та в нашому телеграм-боті. Знайти можна в розділі: «Технічна документація» — «Статті та буклети».

Для завантаження увійдіть в особистий кабінет сайту VEKA: https://veka.ua/ua/partners/

Підписуйтесь на наш telegram канал: https://t.me/vekaukraine та telegram-бот: https://t.me/VEKAUkrainePartnersBot


Слідкуйте за нами в зручному для Вас форматі!

Facebook: https://www.facebook.com/VEKAUkraine
YouTube: https://www.youtube.com/user/OknaVEKAUkraine
Instagram: https://www.instagram.com/vekaukraine/
Telegram: https://t.me/vekaukraine