Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

VEKA Group в цифрах

2 листопада 2018

VEKA Group в цифрахVEKA Group сьогодні - це 27 компаній, 27 юридичних осіб, що здійснюють свою діяльність на усіх континентах, окрім Австралії і Африки. Сьогодні у світі діють 12 екструзійних підприємств VEKA, які виробляють віконні та дверні профілі з ПВХ, листові пластики і супроводжуючі артикули.

Ці підприємства здійснюють свою діяльність в наступних країнах:

- Німеччина
- Бельгія
- Франція
- Польща
- Іспанія
- США (два заводи)
- Великобританія
- Китай
- Канада

У 2005 році планується відкриття ще трьох екструзійних підприємств: у Бразилії, Малайзії, а також третього заводу в США.
Комерційні представництва, що здійснюють збут готової продукції і координацію експортних операцій концерну, здійснюють свою діяльність в наступних країнах:

- Румунія
- Болгарія
- Мексика
- Чилі
- Аргентина
- Бразилія
- Китай
- Таїланд
- США
- Сінгапур

Сумарний кругообіг усіх компаній, що входять в VEKA Group, перевищив в 2004 році 600 мільйонів доларів.

Суміше-приготувальним комплексом  головного підприємства в 2004 р. було виготовлено 147 000 тонн екструзійних компаундів.

Обсяг виробництва профілів в 2004 р. в Sendenhorst склав 74 400 тонн готової продукції.

У 2004 р. клієнтам компаній, що входять в VEKA Group, відвантажені 106 000 палет готової продукції.

У Великобританії був введений в експлуатацію автоматизований склад, профільні відвантаження з якого здійснюються практично без участі людини.

У 2004 році VEKA виготовила 33 комплекти інструментів екструзії.

VEKA продовжує залишатися однією з небагатьох экструзійних компаній, з року в рік стабільно працюючою з прибутком, що дозволяє послідовно інвестувати в розвиток виробництва і збуту на усіх ринках.

"Для ситуації в галузі останнім часом характерні серйозні зміни в структурі власності більшості великих компаній, - відзначив пан Hecker. - Черга безперервного злиття і поглинань є не найкращим фоном як для реалізації довгострокових бізнес-стратегій, так і для повсякденного бізнесу. VEKA продовжує залишатися компанією, яка управляється безпосередньо власником, - це підвищує нашу конкурентоспроможність і дозволяє нам ефективно працювати навіть в умовах непростої економічної кон'юнктури".

Одним з пріоритетних завдань VEKA Group є зміцнення позицій компанії в Східній Європі і безпосередньо - в Україні. Головний виробничий майданчик концерну в Україні знаходиться в смт. Калинівка, Броварський район, Київська область.

Ще статті про пластиковi вiкна