Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Якісні вікна в новобудові з самого початку? Так, це реально. Доведено ОКОНІКА

03 вересня 2020

Якісні вікна в новобудові з самого початку? Так, це реально. Доведено ОКОНІКАДуже часто в новобудовах можна спостерігати таку картину: будинок зданий в експлуатацію, і щасливі новосели з ентузіазмом обживають нові апартаменти. Але проходить деякий час, а подекуди відразу, і мешканці активно починають міняти вікна у своїх оселях. Причина часто криється в тому, що спочатку в будинку були встановлені так звані «чорнові вікна», які, на жаль, через сезон-два виходять з ладу — з них дме, вони не здатні витримувати вітрові навантаження, взимку у квартирах холодно і, як наслідок, витрати на опалення збільшуються в рази.

Чи можна встановити спочатку якісні світлопрозорі конструкції в новобудові? Звичайно можна. Так, на прикладі одного зі столичних об'єктів, склінням якого займається компанія ОКОНІКА, партнер VEKA Україна, ми продемонструємо, які вікна можна встановити — і, найголовніше, що потрібно передбачити, щоб вони служили довго і тільки радували своїх власників.

Керівник технічного відділу VEKA Україна Костянтин Костюк поділиться нюансами, завдяки яким встановлені конструкції з профілю VEKA витримають чимало випробувань і збережуть затишок в домі.

Більш докладно про те, які вікна потрібно встановлювати в новобудовах, дивіться на нашому YouTube-каналі:


Слідкуйте за нами в зручному для Вас форматі!

Facebook: https://www.facebook.com/VEKAUkraine
YouTube: https://www.youtube.com/user/OknaVEKAUkraine
Instagram: https://www.instagram.com/vekaukraine/
Telegram: https://t.me/vekaukraine