Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Перший монтаж нової системи підйомно-розсувних дверей VEKAMOTION MAX

05 липня 2021

Як правильно монтувати систему VEKAMOTION MAXЗдавалося б, ще зовсім недавно справжній фурор на віконному ринку справила підйомно-розсувна конструкція VEKASLIDE. І ось їй на зміну прийшла нова розробка — VEKAMOTION MAX, завдяки якій можна збільшити площу скління. Установка інноваційної конструкції має ряд нюансів, про які в новому відео розповість технічний представник VEKA Україна Юрій Буткалюк.

Отвори для кріплення розташовуються не менше 150 мм від краю і з кроком не більше 700 мм, а додаткова точка кріплення ставиться в місці зацепу, щоб забезпечити кращу зламостійкість. Щоб закріпити конструкцію на турбогвинти, отвір під них в рамі робиться трохи більше — не менше 8 мм. На всіх дверях точки кріплення повинні бути в точках (замикання?).

Після того, як в конструкції зроблені отвори, на її зовнішню і внутрішню частини клеяться пароізоляційні стрічки, для кожної зі сторін — різні. При монтажі конструкції, в нижній частині, в порозі кожен гвинт під час вкручування герметизується силіконом, щоб не допустити проникнення вологи в камеру армування.
Після того, як рама вмонтована в отвір, вставляється глуха стулка, яка кріпиться за допомогою спеціальних самосвердлувальних шурупів, а стик рами зі стулкою заповнюється силіконом. Після цього розставляються склопакетні підкладки та фальцові вкладиші, щоб вставити склопакет. Його рекомендується встановлювати, коли вгорі ще не вставлена ходова рейка.

Після установки глухої стулки встановлюється ходова рейка, потім — заглушка на торці рейки, заглушка на штульпову частину конструкції та планки, які будуть забезпечувати щільність прилягання робочої стулки. Закривається конструкція по периметру вирівнюючим профілем, який виготовлений з того ж матеріалу, що і вся конструкція. У нижній частині встановлюється алюмінієва накладка на поріг та ущільнювач, щоб волога не потрапляла всередину приміщення. Після чого встановлюється робоча стулка і склопакет в неї. І кінцевий етап — установка заглушки ходової стулки та ручки.

Більш детально про монтаж конструкції VEKAMOTION MAX дивіться в новому відео на нашому YouTube-каналі:


Слідкуйте за нами в зручному для Вас форматі!

Facebook: https://www.facebook.com/VEKAUkraine
YouTube: https://www.youtube.com/user/OknaVEKAUkraine
Instagram: https://www.instagram.com/vekaukraine/
Telegram: https://t.me/vekaukraine