Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Ручки HOPPE від VEKA - ще одна ступінь безпеки

15 березня 2021

Ручки HOPPE від VEKA - ще одна ступінь безпекиКомпанія VEKA поповнила свій асортимент брендованими віконними ручками HOPPE Hamburg SecuForte, на поверхні яких нанесено логотип в оригінальному виконанні з’явилися в асортименті VEKA. Логотип наноситься на ручку в процесі її виготовлення, що робить його стійким до стирання та будь-яких зовнішніх пошкоджень.

Механізм HOPPE SecuForte — це новий стандарт захисту від злому: в закритому і відкинутому положенні вікна віконна ручка і чотиригранний штифт не пов'язані один з одним, а ручка блокується автоматично. Це унікальне рішення ефективно захищає від несанкціонованого відкриття вікна зовні.

Ручки з механізмом SecuForte можуть бути задіяні тільки зсередини і тільки при натисканні ручки в напрямку розетки, - маніпуляції з заблокованою ручкою зовні практично неможливі. Таким чином, віконні ручки з механізмом SecuForte ефективно витримують спроби злому, як шляхом пробивання скла і просвердлювання отвору в стулці, так і шляхом зсуву фурнітурної обв'язки зовні.

Віконні ручки з механізмом SecuForte не залишають грабіжникам практично ніяких можливостей для маніпуляцій: до тих пір, поки відсутній зв'язок між ручкою і чотиригранним штифтом, задіяти ручку зовні практично неможливо, в тому числі і у відкинутому положенні. Навіть якщо зломщикові, який намагається провернути ручку зовні, вдасться шляхом неймовірних зусиль зірвати ручку з розетки, то і тоді чотиригранний штифт залишиться нерухомим. Вікно не відкриється, а спроба злому закінчиться невдачею. Таким чином, механізм SecuForte® протистоїть як зрушенню фурнітурної обв'язки зовні, так і методам злому шляхом пробивання скла або просвердлювання отвору в стулці, що дозволяє провертати віконну ручку зовні.

Більш докладно про функціональні особливості ручок HOPPE читайте в матеріалі на сайті: https://veka.ua/ua/partners/spravochnik/articles/profile/ruchki-hoppe-z-logotipom-veka/


Слідкуйте за нами в зручному для Вас форматі!

Facebook: https://www.facebook.com/VEKAUkraine
YouTube: https://www.youtube.com/user/OknaVEKAUkraine
Instagram: https://www.instagram.com/vekaukraine/
Telegram: https://t.me/vekaukraine