Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Понад 10 років служби: як виглядають вікна з профілю VEKA в заміському комплексі під Уманню

08 листопада 2021

Понад 10 років служби: як виглядають вікна з профілю VEKA в заміському комплексі під УманнюПриступаючи до створення проектів, у яких передбачається стилізація під старовину, і тим більше реновація будівлі, перед проектувальниками стоїть складне завдання – дотриматися балансу між сучасністю та автентичністю. І одним з основних елементів, які відіграють важливу роль в оформленні проектів, є вікна та двері. Приклад стилізації – готельний комплекс «Sherwood», що нагадує середньовічний англійський замок, розташований неподалік Умані. Його склінням займалась компанія «Вектор» — дилер компанії «ОКОНІКА», офіційного партнера VEKA Україна.

Крім певних вимог дизайнера проекту, замовник поставив умови: світлопрозорі конструкції повинні відповідати високій якості, мати певні властивості та характеристики.

В результаті було обрано систему VEKA Softline, у кольорі «золотий дуб», склопакет 32 мм, енергоефективний. Але найцікавіше в склінні комплексу – це склопакети з вітражним склом, які дуже гармонійно вписалися в стилістику всього ансамблю, який відсилає нас у середньовічну епоху, за часів Робін Гуда. І навіть колір «золотий дуб», який останнім часом не є таким популярним, на цьому об'єкті доречний, він гармонійний з дизайном комплексу.

Комплекс засклений майже 10 років тому, і за цей час усі конструкції від партнерів VEKA з оригінальною ламінацією підтвердили свою високу якість та функціонують відмінно. Це вкотре доводить, що обираючи якість, замовник інвестує у свій спокій, комфорт та затишок. І, після 5, 7 і навіть 10 років не доведеться міняти двері та вікна, знову витрачати гроші.

Безпосередньо в Умані розташований ще один об'єкт, що також засклений системою VEKA Softline, з ламінацією «золотий дуб», але на відміну від сучасного туристичного комплексу, це пам'ятка архітектури 19 століття. Тому при реновації будівлі були враховані всі нюанси зовнішнього оформлення та, зокрема, конфігурація вікон. Крім того, при реставрації будівлі заборонено було змінювати отвір вхідної зони, яка має у своїй основі форму чаші. І з цим завданням компанія «Вектор» — партнер компанії «ОКОНІКА» впоралася: для скління були виготовлені бічні конструкції складної форми із закругленими краями та верхніми прямокутними.

Два цікаві проекти у новому відео на нашому YouTubе-каналі:


Слідкуйте за нами в зручному для Вас форматі!

Facebook: https://www.facebook.com/VEKAUkraine
YouTube: https://www.youtube.com/user/OknaVEKAUkraine
Instagram: https://www.instagram.com/vekaukraine/
Telegram: https://t.me/vekaukraine