Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Компанія «Оконіка» врахувала всі побажання замовника при склінні ЖК «City Park» в Кременчуці

30 серпня 2021

Компанія «Оконіка» врахувала всі побажання замовника при склінні ЖК «City Park» в КременчуціЧасом покупці квартир у новобудовах стикаються з проблемами, пов’язаними з встановленням забудовниками дешевих вікон із неякісним монтажем. Новоселам нового ЖК «City Park» в Кременчуці, склінням якого займалася компанія «Оконіка», партнер VEKA Україна, навряд чи доведеться перейматися такими проблемами, бо у будинку встановлені не просто конструкції відмінної якості, виготовлені з профілю класу А.

Завдання, яке поставив замовник перед компанією «Оконіка» було складніше – при проектуванні скління, а це не тільки вікна, але й лоджії, необхідно було дотримати оптимальний баланс між сонцезахисними властивостями і енергозбереженням, але при цьому – мінімум пластика, максимум – візуальної гармонії.

Для реалізації завдання була проведена спільна робота з групою проектувальників. За рекомендацією «Оконіка» були внесені зміни в проект: для перекриття поверхів в зоні балкона плити були відлиті з кутами в 135 градусів. Це означає, що скління було виконано завдяки кутовому з'єднанню. Такий прийом дозволив виконати одну з вимог забудовника – мінімізувати кількість пластикових поверхонь.

Що стосується технічних характеристик світлопрозорих конструкцій, то крім використання армованого профілю Softline з зовнішньою ламінацією під горіх, за бажанням забудовника був застосований теплий підставочний профіль. Склопакети зі склом SunGuard Neutral – як оптимальний баланс між сонцезахисними та енергоефективними властивостями.

Ще однією принциповою вимогою замовника було – максимум отвору, максимум світла, адже будинок знаходиться в зеленій зоні з прекрасним краєвидом на центральний парк міста. Це завдання також було виконано, завдяки склінню лоджій «в підлогу».

Найголовніша особливість цього проекту – забудовники нарешті починають враховувати інтереси людей, які будуть проживати в цьому будинку. Адже, крім квартири, власник отримує вікна, які не вимагають заміни, оскільки і монтаж, і функціональні характеристики конструкцій задовольняють потреби жителів. Це своєю чергою не тягне додаткові витрати на заміну вікон і їх монтаж. Адже задоволення від якісних вікон неможливо порівняти з низькою ціною конструкцій, які значно поступаються в якості, і в результаті їх потрібно буде міняти.

Більш докладно про новий проект в новому відео на нашому YouTube-каналі:


Слідкуйте за нами в зручному для Вас форматі!

Facebook: https://www.facebook.com/VEKAUkraine
YouTube: https://www.youtube.com/user/OknaVEKAUkraine
Instagram: https://www.instagram.com/vekaukraine/
Telegram: https://t.me/vekaukraine