Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Власний сайт разом із VEKA - це сайти партнерів

13 травня 2020

Хорошого старту — із сайтами від VEKA!Компанія VEKA Україна запускає унікальний для своїх партнерів та їхніх дилерів інструмент: створення посадочних сторінок віконних компаній-партнерів.

2020 рік уже досить жорстко продемонстрував важливість присутності багатьох бізнесів онлайн. І віконний ринок не став винятком. Можливість ознайомитися з асортиментом і варіантами рішень, проконсультуватися, зробити попередній розрахунок, не виходячи з дому — у цей час є вирішальним чинником для потенційних покупців. Для багатьох із партнерів VEKA та їхніх дилерів наявність якісного, професійно виконаного й підтримуваного сайту стало одним з основних викликів у даний період. Часу й зайвих коштів на ризики й тестування немає. Переробляти за неякісними виконавцями — теж.

Тому VEKA, усвідомлюючи важливість даного завдання і йдучи назустріч побажанням своїх партнерів, пропонує допомогу у вигляді власних сайтів віконних компаній. Їхня наявність дозволить ефективно користуватися більшістю можливостей електронного маркетингу прямо зараз, без необхідності брати на себе тимчасові і фінансові ризики.

Хорошого старту — із сайтами від VEKA!

Структура партнерського сайту побудована за модульним принципом, але забезпечена безліччю функцій для кастомізації. Це дозволить кожній із компаній у стислі терміни створити сайт у загальній стилістиці VEKA, і водночас надати йому індивідуальності завдяки контентному наповненню. В оформленні сайту кожен із партнерів може:

  • використовувати свої логотипи;
  • розміщувати анонси та інформацію про акції;
  • публікувати адреси й контактні дані своєї компанії або своїх дилерів;
  • розміщувати галерею готових об’єктів.

Крім цього доступні опції розміщення кодів метрик аналітики й різних сторонніх віджетів, функція «Онлайн-консультант», замовлення зворотних дзвінків і інші форми зв’язку з відвідувачами сайту. Також передбачений адаптивний дизайн, завдяки чому інформація, викладена на сайті, буде коректно відображатися на всіх типах пристроїв. І, зрозуміло, що вселяє зі старту довіру адреса сайту, виконаний у форматі «ім'я_компаніі.veka.ua» — щоб у відвідувача не виникало ні найменшого сумніву в професіоналізмі компанії, з якою він має справу.

   Хорошого старту — із сайтами від VEKA!

Хороший сайт — це найважливіша умова для залучення звернень, їхньої обробки, оформлення замовлень і контролю їхньої реалізації. Це не просто візитка компанії. Він дозволяє тестувати маркетингові гіпотези, активно спілкуватися зі споживачем, вивчати його потреби, отримувати від нього регулярну зворотний зв’язок. Новий інструмент, який VEKA пропонує всім своїм партнерам — це унікальне рішення, яке втілює наш досвід і знання в інтернет-просуванні, реклами й маркетингу. Просто, швидко, без зайвих погоджень і незрозумілих слів — пропонувати якісні вікна за допомогою якісного цифрового інструменту стане ще приємніше і простіше.

Подивитися приклад можна за адресою: https://okna-vashego-doma-ua.veka.ua/ua/

Хорошого старту з новими сайтами від VEKA!

Ваші питання, запити та заявки на підключення, активацію й тестування ми чекаємо за адресою: aangelova@veka.com

Актуальні питання, які можуть виникнути при створенні партнерських сайтів:

Навіщо сайти віконним компаніям, якщо у них є свої сайти?

Так, згодні, у будь-якої великої віконної компанії є сайт, а то й кілька. Однак ресурси на розробку цього інструменту є не у всіх. Наше рішення дозволяє створити свій сайт компаніям, у яких поки немає на це можливості або часу. Крім того, деяким нашим партнерам для вирішення своїх маркетингових завдань потрібні додаткові сайти, і ми з задоволенням надаємо їм таку можливість.

Ваші сайти не беруть участі в пошуковій видачі, який від них сенс?

Ми можемо дуже багато описувати, що таке SEO, але якщо коротко, то будь-якій пошуковій системі потрібен час, щоб виявити новий сайт і запустити індексацію його вмісту. Створюючи сайт на домені veka.ua, наші партнери позбавляють себе безлічі таких пов'язаних з оптимізацією їх сайту складнощів, як адаптація під мобільні пристрої, некоректна структура сайту, порушена навігація між сторінками, неякісний хостинг і т. д. Віконна компанія може отримати робочий інструмент для просування свого бізнесу всього за кілька кліків, навіть не замислюючись над цими «страшними» словами.

Я залишив заявку пів року/місяць /тиждень/рік тому, і мені нічого не прислали.

Шановні партнери та дилери, всім, хто подав заявки на пошту aangelova@veka.com, були відправлені правила створення і використання сайту з VEKA і вимоги до них. Дилерські компанії обробляються трохи довше, тому що спочатку потрібно підтвердження дилерської компанії партнером VEKA.
Також перевірте, чи виконали ви всі спрямовані вам вимоги. Це не означає, що наші фахівці будуть шукати необхідні дані самостійно на ваших сайтах або в соціальних мережах. Після того, як ми отримаємо і вивчимо всі надані матеріали, ми зможемо провести аналіз, якої інформації не вистачає, а надалі, при заповненні сайту, будемо намагатися надати всебічну допомогу, виходячи з наявних даних. Сподіваємося на Ваше розуміння.

Ви всім робите сайти?

Ні. Тільки партнерам і дилерам VEKA. На сайті можна розміщувати виключно інформацію про продукцію #VEKA і #WHSbyVEKA.

Які можливості дає сайт?

Зараз реалізована можливість надати та розмістити коди метрик аналітики, а також різних сторонніх віджетів онлайн-консультантів, зворотних дзвінків та інших форм зв'язку з відвідувачами. Природно, після активації сайту, його відразу ж можна і навіть потрібно починати використовувати у своїй рекламі в інтернеті.

Слідкуйте за нами в зручному для Вас форматі!

Facebook: https://www.facebook.com/VEKAUkraine
YouTube: https://www.youtube.com/user/OknaVEKAUkraine
Instagram: https://www.instagram.com/vekaukraine/
Telegram: https://t.me/vekaukraine