Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Вікна зі шпросами — декор «під старовину» та інноваційна начинка

08 жовтня 2020

Вікна зі шпросами — декор «під старовину» та інноваційна начинкаПитання про те, як зробити вікна красивими, вишуканими, що підкреслюють загальний стиль будівлі, але при цьому мають інноваційну «начинку», для партнерів VEKA Україна не проблема. Рішення завжди є. Так, компанія «Равелін» в партнерстві з компанією LUVIN, офіційним партнером VEKA Україна, продемонструвала варіант скління балконних дверей з внутрішніми шпросами в сучасному одеському особняку, стилізованому під старовину.

Серед розмаїття форм і різних рішень, що дозволяють реалізувати, як найскромніші, так і сміливі ідеї, вікна зі шпросами можна виділити в окрему категорію. 

Шпроси вже давно втратили свою первісну функцію — поділ скління на окремі самостійні фрагменти, і стали в сучасних конструкціях красивим декором. Але, на відміну від «попередників», вікна зі шпросами сучасного зразка мають певні переваги. Скління, встановлене в особняку, виконано на основі профілю VEKA Softline 82, має декоративні накладки, енергозберігаючий сонцезахисний склопакет, розділений внутрішніми шпросами. Конструкція має дві частини: штульпові двері, в яких обидві стулки відкриваються навстіж, і верхню глуху частину в формі арки. Стилізацію під старовину підтримує капітель між верхньою і нижньою частинами, а також на штульпі приклеєна декоративна частина, яка імітує старовинне різьблення по дереву. Профіль ламінований в білий колір, але за текстурою нагадує дерево. У дверних склопакетах встановлені витончені внутрішні шпроси, малюнок яких повторюється і у верхній арочній частині.

На дверях встановлені ручки, що дозволяють відкривати як одну, так і обидві стулки на провітрювання, а також протизламна фурнітура класу RC1 і датчики на відкривання стулки, що посилають сигнал на пульт охорони.

Про те, як грамотно поєднати «старовину» та інноваційні технології під час склінні, дивіться в новому відео на нашому YouTube-каналі:


Слідкуйте за нами в зручному для Вас форматі!

Facebook: https://www.facebook.com/VEKAUkraine
YouTube: https://www.youtube.com/user/OknaVEKAUkraine
Instagram: https://www.instagram.com/vekaukraine/
Telegram: https://t.me/vekaukraine