Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

VEKA — готовність до майбутнього

08 квітня 2021

VEKA — готовність до майбутньогоПід таким заголовком в останньому номері видання для архітекторів і дизайнерів PRAGMATIKA. MEDIA опубліковано матеріал, присвячений новим розробкам, які VEKA Україна представила на ринку — VEKAMOTION та VEKAMOTION MAХ.

Провідний німецький розробник і виробник пластикових віконних і дверних систем VEKA, що має свою дочірню компанію в Україні, представив новинку VEKAMOTION, яка обіцяє стати наступним кроком у розвитку підйомно-розсувних дверей. Інноваційна модель народилася як природна еволюція своєї знаменитої попередниці — панорамних дверей VEKASLIDE.

Новітня розробка VEKA - ідеальний союзник для архітектора при проектуванні приватних будинків, особливо якщо автор планує впустити в інтер'єр мальовничий ландшафт, зробити прозорий вихід в сад або патіо, відкрити частину будинку для морського або сільського пейзажу.

«Дуже важливим моментом в нашому житті є комфорт, який містить масу смислів і визначень, — розповідає Дмитро Фірсов, керівник відділу інжинірингу компанії VEKA. — До комфорту можна віднести й ті предмети, які нас оточують, рішення, якими ми користуємося щодня. Одним з таких прикладів є використання розсувних великоформатних систем в нашій оселі. Основне завдання такого рішення — це не тільки отримання максимального світла в приміщенні, хоча воно значно впливає на наше здоров'я, а й естетичну насолоду видом зсередини. Система VEKAMOTION дозволяє виконати стіну або її частину розсувною, забезпечивши при цьому вільне пересування між приміщенням і зоною відпочинку біля будинку. При цьому дане рішення забезпечує прекрасні теплоізоляційні властивості в холодну пору року».

VEKA — готовність до майбутнього

Інноваційна система VEKAMOTION відповідає підвищеним вимогам до тепло- і гідроізоляції конструкції, а це гарантує, наприклад, не тільки більше тепла, а й відсутність конденсату на стеклах завдяки новітнім ущільнювачам. Також це означає, що не знадобляться додаткові радіатори, які перевантажують простір. Крім того, у новітній VEKAMOTION захист від злому до класу RC2 і рішення для затінення і захисту зору від сонячного світла одні з кращих на сьогодні.

Завдяки конструктивним змінам в наборі профілів виробник може виготовляти двері VEKAMOTION більшого розміру, в порівнянні з більш ранніми рішеннями. Крім можливості створити велику площу скління VEKA може собі дозволити нерівномірне співвідношення частини, що відкривається, до «глухої», скажімо, 1/3 до 2/3 ширини. У підсумку це забезпечує максимум світла і тепла. А, щоб великоформатні склопакети та конструкція самих дверей були максимально стійкі до змін навколишнього середовища, експлуатаційним навантаженням і були безпечні в повсякденному використанні, їх посилили спеціальним сталевим армуванням.

VEKA — готовність до майбутнього

Всього три додаткових профілі — і базова модель перетворюється в розширену версію VEKAMOTION MAХ, стильний дизайнерський варіант зі збільшеною площею скління. Її унікальний зовнішній вигляд і конструктивні особливості оцінять найвимогливіші архітектори та забудовники. VEKAMOTION MAХ дозволяє використовувати склопакети ще більших розмірів, при цьому саму раму внаслідок максимального заглиблення по периметру і нового вузького профілю практично не видно. В сумі це дає більше світла, тепла і простору, а, отже, і більше можливостей для архітектурних рішень.

Ознайомитися з повною версією матеріалу можна на сайті: https://pragmatika.media/veka-gotovnost-k-budushhemu/

Слідкуйте за нами в зручному для Вас форматі!

Facebook: https://www.facebook.com/VEKAUkraine
YouTube: https://www.youtube.com/user/OknaVEKAUkraine
Instagram: https://www.instagram.com/vekaukraine/
Telegram: https://t.me/vekaukraine