Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Компанія «ОКОНІКА» завершила скління багатоквартирного будинку в Кременчуці

12 жовтня 2021

Компанія «ОКОНІКА» завершила скління багатоквартирного будинку в КременчуціНовенькі багатоповерхівки ростуть в містах, як гриби. Але, на жаль, поки не всі можуть похвалитися новобудовами, де забудовник використовує якісні матеріали та оптимальні рішення, як під час будівництва, так і під час скління.

Одним із прикладів якісної забудови, можна з упевненістю вважати об'єкт завершеного будівництва в Кременчуці. Склінням багатоповерхового будинку займався партнер VEKA Україна — компанія «ОКОНІКА». Треба відзначити, що віконна компанія брала безпосередню участь в розробці проекту, вносячи свої рекомендації, які, в кінцевому рахунку, дозволили створити більш цікаве скління.

На даному об'єкті використано великоформатне скління профільною системою VEKA Softline із зовнішньої ламінацією «антрацит». Крім того, згідно з рекомендацією партнера VEKA, був використаний статичний підсилювач.

Про те, наскільки всі роботи на об'єкті, а особливо скління, виконано якісно, ​​можна судити навіть за зовнішнім виглядом будівлі — новосели, а в будинку майже всі квартири вже мають своїх власників, не замінили жодного вікна. Це в черговий раз підтверджує, що спільна робота забудовників, проектувальників і підрядників дає відмінні результати.

Про те, як виглядає новий, красиво засклений будинок, дивіться в новому відео на нашому YouTube-каналі:


Слідкуйте за нами в зручному для Вас форматі!

Facebook: https://www.facebook.com/VEKAUkraine
YouTube: https://www.youtube.com/user/OknaVEKAUkraine
Instagram: https://www.instagram.com/vekaukraine/
Telegram: https://t.me/vekaukraine