Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Золоті правила якісних вікон GoodWin

21 серпня 2014
Компанія GoodWin випустила в світ брошуру для своїх споживачів, в якій зібрала основні поради з вибору якісних вікон. У посібнику зібрані різноманітні приклади продукції, яку випускає компанія, якість якої можна вважати еталонною. А також, докладно описані наслідки використання дешевих профільних "економ" систем і непрофесійного монтажу. 
 
У компанії вважають, що матеріали будуть цікаві як партнерам компаніям, так і кінцевим споживачам, які хочуть розібратися в тонкощах вибору віконних конструкцій. Дуже часто, задумавши поміняти старі вікна на нові, покупець і уявити не може, які складнощі можуть його чекати на шляху придбання ідеального вікна. Можливо, ознайомившись з перевагами продукції GoodWin, споживач не тільки зупинить на ній свій вибір, але і буде краще орієнтуватися в характеристиках якісного вікна: 
 
1. У компанії є власне високотехнологічне виробництво.
 
2. Продукція виробляється виключно з профільних систем VEKA класу А. 
 
3. Для посилення конструкції і збільшення терміну її служби, використовується армуючий підсилювач товщиною 1,5 і 2 мм. 
 
4. Для створення віконних конструкцій використовуються тільки надійні ущільнювачі, що є гарантом високий шумо-і влагоизолирующим властивостей вікна. 
 
5. Всі вікна GoodWin комплектуються з якісної німецької фурнітури Roto NT з протизламними функціями. 
 
6. Віконні конструкції оснащуються багатофункціональними склопакетами Guardian, що дозволяє створювати вікна з видатними енергоефективними характеристиками. 
 
З брошурою "Золоті правила якісних вікон GoodWin" можна ознайомитися в салонах продажів офіційних представників заводу.
 
Золоті правила якісних вікон GoodWin