Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Завод вікон "Гранд" підбиває підсумки року

05 грудня 2013

За традицією, в грудні всі компанії підбиваються підсумки року, що проходить, діляться планами на прийдешній рік. Компанія "Гранд" не стала винятком.

2013 рік для компанії був насиченим, наповненим цікавими, знаковими подіями. Багато часу приділялося спілкуванню з партнерами, організовувались тренінги, різноманітні акції, конкурси. Беручи активну участь у місцевих заходах, компанія "Гранд" вручила багато сертифікатів на отримання додаткових скидок при купівлі фірмової продукції.

У наступному 2014 році компанія планує виділяти ще більше уваги своїм партнерам, адже дуже важливо, якщо дилер має можливість напряму звертатися в компанію за консультаціями, рекламною підтримкою, професійною допомогою.

Рекламна кампанія заводу вікон "Гранд" була спрямована на кінцевого споживача. З червня по вересень у компанії тривав конкурс для дітей "Вид з мого вікна", в котрому були виграні десять вікон Гранд для дитячих кімнат. Переможцями стали як покупці роздрібних салонів "Гранд", так і замовники дилерів компанії.

Завдяки підтримці надыйних партнерів – компанії VEKA Ukraine, для діток міста Ясинувата був організований і встановлений дитячий надувний батут, на котрому діти розважались все літо. Батут став головний яскравим героєм на всіх заходах міста.

Завод вікон "Гранд" підбиває підсумки року

Основним досягненням 2013 року стало, мабуть, знакова подія компанії "Гранд" – запуск власного сайту, де зібрана вся інформація про діяльність компанії, її продукція.

У 2014 році в компанії "Гранд" планується введення нових послуг для клієнтів, розширення роздрібної мережі компанії, розвиток та розширення дилерської.

Компанія "Гранд" висловлює вдячність своїм незмінним та надійним партнерам – компанії VEKA Ukraine за допомогу та підтримку. Завдяки спільним зусиллям реалізуються нові проекти і плани на високому, якісному рівні, що приносить нам задоволення, а клієнтам – радість.