Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Завод VEKA Ukraine відвідали регіональні представники компанії Goodwin

20 лютого 2015

У лютому компаніями Goodwin і VEKA були заплановані і організовані заходи для провідних партнерів Goodwin по відвідуванню виробничих потужностей заводу VEKA Ukraine.

Так нещодавно представники компанії Goodwin від Харківського і Сумського регіонів познайомилися з високотехнологічними процесами виготовлення профільних систем за європейськими стандартами, побували на виробничих майданчиках VEKA, і зокрема, відвідали цех ламінації.

Бездоганна якість продукції, що випускається на заводі VEKA забезпечується завдяки дотриманню строгих вимог стандартів та ГОСТів. Відповідність встановленим нормам здійснює відділ контролю якості в сучасній випробувальній лабораторії заводу, де для партнерів Goodwin були проведені випробування на міцність зварних кутових з'єднань і стійкість профілю до удару.

Особливий інтерес у присутніх викликало випробування вікна Goodwin, проведене на повітро- і водопроникність згідно ДСТУ Б В.2.6-18. Суть методу визначення повітропроникності складається у послідовному створенні перепадів тиску і вимірі об'ємних витрат повітря, що проникає через зразок, з подальшим обчисленням показників повітропроникності. Для цього в спеціальній лабораторії при використанні герметичної камери і обладнання для створення і швидкого зміни тиску повітря створювалися умови, що імітують пориви вітру.

Метод визначення водопроникності полягає у встановленні границі водонепроникності випробуваного зразка в умовах імітації дощового впливу на нього визначеною кількістю води при заданих перепадах тиску.

В результаті випробувань були отримані експлуатаційні характеристики віконних конструкцій Goodwin, які не тільки витримали задані навантаження, але і значно перевищили необхідні ГОСТом показники.