Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

"Замірник вікон" VEKA - новий інструмент якісного сервісу

24 листопада 2015

Компанія VEKA створила новий додаток для Apple-пристроїв, яке дозволить удосконалити роботу майстра по вимірах, зробити її більш продуктивною, а результати компанії - ефективними.

Замірник (тим більше хороший замірник) є важливою ланкою у всьому ланцюжку віконного бізнесу. Від точності і правильності заміру багато в чому залежить якість як самої конструкції, так і її установки. Дуже важливу роль відіграє замірник і в продажах. Саме він є для клієнта головним контактом, першим експертом, який відповідає на запитання замовника і позбавляє його від сумнівів і страхів. Від замірника клієнт дізнається про можливості пластикових вікон, про те, які вони бувають, які з ними можуть бути пов'язані ризики і як змінюється на краще життя, якщо вікна обрані правильно. І, якщо менеджер в офісі сприймається клієнтом все ж як продавець, то замірник - це технар, інженер, фахівець, що знаходиться поза комерцією - а значить, його думка більш нейтральна і цінна. Не випадково все більше віконних компаній відправляють до клієнтів не просто "замірників", а "інженерів по вимірах", екіпірують їх фірмовим одягом, якісною вимірювальною апаратурою і сучасними засобами комунікації. Арсенал засобів, що дозволяє зробити роль інженера по вимірах ще більш переконливою, а його роботу - менш рутинної і більш організованою, поповнився сьогодні новим додатком від VEKA - "Замірник вікон".

"Замірник вікон" VEKA - новий інструмент якісного сервісу

"Замірник вікон" - це програмний продукт, який дозволяє позбутися, нарешті, від міліметрівки, дозволяє систематизувати зроблені виміри, робити їх легко і швидко, миттєво передаючи результати в офіс компанії по електронній пошті для підсумкового розрахунку, експортувати ці дані в інші програми. У новій програмі, розробленої для Apple-пристроїв, всі можливості націлені на систематизацію роботи замірників і вдосконалення документообігу в компаніях. Дані з цього додатка можуть бути використані і для завантаження в різні програмні комплекси, які використовуються для розрахунків конструкцій.

"Замірник вікон" VEKA - новий інструмент якісного сервісу

Під час роботи з програмою замірник заносить всі дані про об'єкт, типах і можливостях обраних замовником конструкцій, враховуючи все до дрібниць - компоновку вікна, використовувану профільну систему, різні варіанти заповнень, фурнітуру з усіма її можливостями. Нічого не буде забуто або втрачено, а більшість параметрів легко і швидко обираються з настроюваних меню.

"Замірник вікон" VEKA - новий інструмент якісного сервісу

Мабуть, однією з головних особливостей нового додатка VEKA є його висока продуктивність і гнучкість. У AppStore доступний стандартний шаблон програми, але переробник - офіційний партнер компанії VEKA, отримавши від VEKA спеціальний код активації, може створювати необмежену кількість авторських шаблонів для своїх дилерів. Ці шаблони можуть врахувати всі нюанси, пов'язані з особливостями роботи кожного окремого дилера - використовувані суміжні комплектуючі (наприклад, різні моделі підвіконь), оздоблювальні матеріали, і ще багато, багато іншого. Крім цього, "Замірник вікон" дозволяє включати в замірний лист фотографії, роблячи їх на об'єкті або додаючи фотографії з бібліотеки пристрою.

"Замірник вікон" VEKA - новий інструмент якісного сервісу

У руках компаній, що приділяють першорядне значення якості свого сервісу, тепер з'явився ще один ефективний інструмент роботи з клієнтом, що дозволяє перетворити роботу замірника в творчу працю інженера.

"Замірник вікон" VEKA - новий інструмент якісного сервісу