Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Йозеф Бекхофф: "Салон компанії "ВікноПлюс" такого рівня як у Києві, нічим не поступається салонам в Німеччині або Австрії"

07 травня 2019

Генеральний директор VEKA Україна Йозеф Бекхофф відвідав новий салон ТМ "ВікноПлюс" в КиєвіГенеральний директор VEKA Україна Йозеф Бекхофф відвідав новий салон ТМ " ВікноПлюс" в Києві, щоб особисто переконатися в якості виробів, представлених на стендах, і обговорити тенденції віконного ринку в Україні.

У салоні використаний новий метод презентації світлопрозорих конструкцій — імітація готових стін з вікнами і дверима, дозволяє потенційному покупцеві наочно оцінити всі переваги і переконатися у високій якості конструкцій з профільних систем VEKA, в поєднанні з комфортною та безпечною фурнітурою Winkhaus.

Так, на стендах представлена ​​паралельно-розсувна система, виготовлена ​​на основі профілю SOFTLINE 82: з внутрішньої сторони в незвичайному кольорі Oregon та алюмінієвими накладками в сірих та червоних відтінках, які надають моделі особливу оригінальність, а для більшого ефекту світлопрозорості використовується склопакет зі склом "Diamant". Крім того, в цій конструкції продемонстрований ексклюзивний прихований шов, який може представити ТМ "ВікноПлюс".

У салоні використаний новий метод презентації світлопрозорих конструкцій — імітація готових стін з вікнами і дверима

Особливе враження справляє підйомно-розсувна система VEKASLIDE 82 не тільки своїми розмірами, але й легкістю використання за допомогою додаткових елементів Comfort Close.

 Особливе враження справляє підйомно-розсувна система VEKASLIDE 82

"Салон компанії "ВікноПлюс" такого рівня як у Києві, нічим не поступається салонам в Німеччині або Австрії", — сказав пан Бекхофф. Крім того, він відзначив позитивну тенденцію віконного ринку в Україні: покупці все більше хочуть отримати якісні вікна і сервіс, про що свідчить завантаженість виробництва компанії "ВікноПлюс".

Покупці все більше хочуть отримати якісні вікна і сервіс, про що свідчить завантаженість виробництва компанії "ВікноПлюс"

"Навіть в такий складний економічний час, ми, спільно з нашим партнером, успішно розвиваємося", — сказав на завершення візиту Йозеф Бекхофф.