Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Як правильно встановлювати накладні шпроси – поради від технічного фахівця VEKA Україна

12 червня 2020

Як правильно встановлювати накладні шпроси – поради від технічного фахівця VEKA УкраїнаВікна зі шпросами, які з'явилися порівняно недавно, практично відразу завоювали любов і симпатію не тільки покупців, але й дизайнерів та архітекторів. З їх допомогою, будівлі – чи то сучасний приватний котедж або ж будова минулих століть, – можна надати відповідний часу і екстер'єру вид. Вікна з красивими палітурками дозволили перетворити просте квадратне вікно в вишуканий елемент декору.

Сучасні шпроси багато в чому відрізняються від своїх попередників. Якщо сьогодні шпроси виконують більшою мірою декоративну функцію, то в минулому столітті їх наявність була скоріше необхідністю, тому що виготовлення і транспортування стекол великої площі ще не освоїли, тому рама складалася з секцій, в які вставляли невеликі скла.

Партнери VEKA Україна виготовляють вікна і двері з різними типами шпросів. Про те, як зробити гарне вікно зі шросами, дивіться в новому відео на нашому YouTube-каналі. Технічний фахівець компанії VEKA Україна Юрій Буткалюк розповість про всі нюанси установки накладних шпросів:


Слідкуйте за нами в зручному для Вас форматі!

Facebook: https://www.facebook.com/VEKAUkraine
YouTube: https://www.youtube.com/user/OknaVEKAUkraine
Instagram: https://www.instagram.com/vekaukraine/
Telegram: https://t.me/vekaukraine