Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Як поєднати історичне минуле та сучасність при склінні будівель?

18 січня 2021
Как соединить историческое прошлое и современность при остеклении зданий?Це питання до недавнього часу було каменем спотикання для дизайнерів і архітекторів, які зіштовхнулися при реновації будівель із заміною в них старих вікон і дверей на нові. Стилістичні особливості міст, що розміняли не одну сотню років, диктують свої архітектурні рамки.

Фірмовий салон у Львові ТМ «ВікноПлюс», партнера VEKA Україна пропонує сучасні аналоги автентичних вікон, які мають не тільки відповідний зовнішній вигляд, але також всі функції сучасного вікна. 


Так, в одному з представлених зразків, виконаному на основі SOFTLINE 82, продемонстрований інноваційний продукт — система контролю якості повітря в приміщенні, яка контролює кількість вуглекислого газу і вологість.

Система «Комфорт» забезпечує провітрювання без відключення охоронної сигналізації.

Система «Комфорт» обеспечивает проветривание без отключения охранной сигнализации


  Для посилення автентичності такі вікна можуть бути оформлені капітелями, а склопакети — шпросами.

Окна могут быть оформлены капителями


Вдалим доповненням до стилізованого під старовину вікна будуть французькі двері з двостороннім ламінуванням, яке імітує структуру дерева. Такі штульпові двері дозволяють відкривати обидві стулки навстіж, не створюючи перешкод.

Штульповые двери позволяют открывать обе створки настежь


Крім того, в шоу-румі можна ознайомитися зі зразками конструкцій з алюмінієвими накладками, які з боку вулиці виглядають як алюмінієві, а з середини — це металопластик з усіма своїми перевагами.

Конструкция с алюминиевыми накладками


ТМ «ВікноПлюс» продовжує активно впроваджувати системи «Розумний будинок» у свою продукцію: зразки з інтегрованою системою сигналізації, яка відрізняється від стандартної тим, що подає сигнал на пульт охорони вже тоді, коли непроханий гість тільки робить спробу відкрити вікно. Вхідні двері, в яких реалізовані цікаві дизайнерські ідеї, також можуть бути підключені до системи «Розумний будинок» — вони здатні розпізнати господаря по одному дотику пальця руки.

Входные двери способны распознать хозяина по одному прикосновению пальца руки.


Але справжня родзинка шоу-руму ТМ «ВікноПлюс» — велика розсувна конструкція VEKASLIDE, яку ще називають «рухомою стіною». Ця конструкція, попри великі габарити, проста в експлуатації, а також безпечна і має ті ж функції захисту, що і звичайні двері. Але, на відміну від простої конструкції, VEKASLIDE дозволяє обіграти простір таким чином, щоб «інтегрувати» приміщення у зовнішній пейзаж.

Большая раздвижная конструкция VEKASLIDE, которую еще называют «подвижной стеной»


Відеоекскурсія до львівського шоу-руму дасть можливість оцінити всі переваги продукції ТМ «ВікноПлюс».
Приємного перегляду!
 


Слідкуйте за нами в зручному для Вас форматі!

Facebook: https://www.facebook.com/VEKAUkraine 
YouTube: https://www.youtube.com/user/OknaVEKAUkraine 
Instagram: https://www.instagram.com/vekaukraine/ 
Telegram: https://t.me/vekaukraine