Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

WINDO LVIV 2019: день другий

12 вересня 2019

WINDO LVIV 2019: день другийМіжнародна виставка вікон, дверей та скла WINDO LVIV триває. Другий день експозиції пройшов під знаком інновацій.

Поки частина відвідувачів та учасників виставки слухали доповіді спікерів конференції DiGiWi, присвяченої темі інновацій та діджіталу у віконній галузі, інші могли на власні очі переконатися в тому, що VEKA разом зі своїми партнерами тримає руку на пульсі сучасних тенденцій та готова пропонувати споживачам найактуальніші рішення.

Так, зокрема, на стенді офіційного партнера VEKA, компанії " Вікна Perfect" було представлене нестандартне рішення: металопластикові двері, зроблені з ПВХ-профілю VEKA Softline 70 та обладнані електронним замком FUHR із системами розпізнавання відбитку пальця – Touch ID – та розпізнавання обличчя – Face ID. До пам’яті замка можна занести 50 відбитків пальців та 50 фотографій облич. Разом із захисними властивостями профілю класу А ці опції роблять двері справжньою проблемою для непроханих гостей.

WINDO LVIV 2019: день другий

Також "Вікна Perfect" продемонстрували серед експонатів новинку на ринку України, що наразі доступна лише у дилерській мережі компанії. Це – вбудовані в склопакет жалюзі, з можливістю їхнього регулювання як пультом дистанційного управління, так і, як раніше, механічним способом. Ця опція може стати ідеальною складовою сонцезахисного вікна, створеного з ПВХ-профілю VEKA.

WINDO LVIV 2019: день другий

Спільний стенд VEKA Україна та її офіційного партнера, компанії " ВікноПлюс", як і на першій виставці WINDO LVIV рік тому, спричинив справжній ажіотаж. Увагу відвідувачів експозиції привертали і нові елементи оновленого фірмового стилю VEKA, і самі експонати, що представляли собою різноманітні рішення вельми нетривіальних задач.

Для прикладу, експонат "Класичне вікно" розроблений спеціально з урахуванням вимог до засклення будівель в історичному фонді та будинках-історичних пам’ятках. Зберігаючи всі властивості сучасного вікна, яке має відповідати суворим вимогам із енергоефективності та міцності, таке вікно, завдяки декоративним елементам та властивостям профільних систем VEKA, ідеально пасуватиме будь-якому фасаду, не порушуючи гармонію екстер’єру.

WINDO LVIV 2019: день другий

Ще один виставковий зразок, створений компанією "ВікноПлюс" на базі профілю VEKA Softline 82 – це "Французький балкон". З урахуванням вимоги до сучасної архітектури, яка виникає все частіше, а саме: впускати до приміщення максимум природнього світла, – така конструкція представляє ідеальну можливість реалізувати цю вимогу максимально ефективно.

Перевагами профілю VEKA є також і можливості створювати конструкції нестандартних розмірів. Як ось, наприклад, ці металопластикові двері "у підлогу", створені з профілю VEKA Softline 82 – розміри яких (3 м заввишки) яскраво та наочно продемонстрував керівник технічного відділу VEKA Україна Костянтин Костюк, всадовивши собі на плечі колегу з компанії Winkhaus Україна. Згодом цей експонат став справжньою фотозоною: мало хто оминав його без того, щоб зупинитися та зробити селфі на пам’ять.

 

VEKA та партнерам компанії є ще що розповісти та показати відвідувачам WINDO LVIV. Чекаємо на вас на нашому стенді 12 вересня. Зважайте на те, що в останній день виставки експозиція відкрита до 16:00.