Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Віконний завод "Інтергарант" відкрив новий офіс у Львові

20 жовтня 2015

У середині жовтня Віконний завод "Інтергарант", партнер VEKA Ukraine, відкрив новий офіс у Львові, де представив потенційним клієнтам великий вибір продукції і великий спектр сучасних послуг.

Офіс у Львові компанії "Інтергарант" - восьмий за рахунком, де представлені не тільки стандартні віконні конструкції, але й ексклюзивні зразки, які зможуть задовольнити будь-які побажання замовника. При замовленні віконних конструкцій за індивідуальними проектами, компанія здійснює зварювання кутів ексклюзивних вікон безкоштовно. Крім того, тут же представлені варіанти кольорових рішень для оформлення скління квартири або заміського будинку.

Віконний завод "Інтергарант" відкрив новий офіс у Львові

Особливу увагу приділено стенду з інноваційними технологіями в області скління вхідної групи - підйомно-розсувні панорамні двері VEKASLIDE, які дозволяють склити досить велику площу. Блок панорамних дверей може досягати 6,5 метрів у довжину і майже до 3-х метрів заввишки. Однак, навіть така потужна, на перший погляд, конструкція напрочуд легка в управлінні - все робиться одним рухом ручки. Крім того, підйомно-розсувні двері VEKASLIDE є зразком енергоефективності - вони збережуть тепло в будинку навіть у найлютіші морози, дозволяючи при цьому милуватися чарівним пейзажем.

Віконний завод "Інтергарант" відкрив новий офіс у Львові

Новий офіс відкритий за адресою: Львів, вул. Б. Хмельницького, 159.