Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Компанія "ВікноПлюс" продовжує організовувати для своїх партнерів-дилерів навчальні програми

04 квітня 2014

Не так давно компанія "ВікноПлюс" відкрила на базі свого центрального офісу в Кам'янець-Подільському спеціалізований клас, в якому з 2014 року тепер будуть проходити всі тематичні семінари, тренінгові програми та інші заходи інформативного характеру. Сьогодні партнери-дилери мають можливість отримувати знання і відпрацьовувати професійні навички в обстановці, яка максимально сприяє розкриттю потенціалу кожного з учасників, хто бажаэ підвищити свої професійні знання.

31 березня і 1 квітня в новому класі просто не було вільних місць: для отримання нової інформації та закріплення вже наявного "багажу" знань, приїхали партнери-дилери з Рівного, Хмельницького, Івано-Франківська, Львова. Також були присутні на програмі і партнери, які представляють компанію "ВікноПлюс" в Молдові. Перед початком програми директор "ВікноПлюс" Ведерников Сергій Леонідович поділився зі своїми партнерами актуальними новинами, тенденціями і, звичайно, враженнями, від відвідування міжнародної віконної виставки, яка буквально за кілька днів до цієї зустрічі проходила в Нюрнберзі.

Обучающая программа для партнеров

Координатором і ведучим бізнес-тренером була Оксана Царалунга, яка як керівник навчального центру "VEKA Professional" бере активну участь у реалізації проектів пов'язаних з навчанням дилерській мережі компанії "ВікноПлюс".

Перший день був присвячений питанням безпосередньо пов'язаним з методами "утримання клієнтів":

  • як розвинути інтерес до пропонованого продукту?
  • як створити попит на продукт, що не занижуючи ціну на нього?
  • ораторську майстерність, як одна зі складових успішних продажів.

Саме ці теми лягли в основу першого дня програми навчання. Другий день можна назвати експериментальним проектом, так як для участі в програмі, були запрошені менеджери з продажу, спільно з майстрами по виміру та монтажу. Протягом усього дня, обговорювалася тема взаємодії між цими двома підрозділами. Принцип "суміщених судин", як основа успішної напрацювання повторних замовлень і якісного формування "армії" задоволених клієнтів, що лежить в основі нерозривного кола продажів!

Обучающая программа для партнеров

Для того, щоб учасники програми змогли у всій повноті відчути і осмислити глибокий зв'язок між професійною специфікою роботи майстрів і менеджерів, у статусі бізнес тренера був запрошений навчальним центром "VEKA Professional", для спільного проведення серії програм Кесслер Олег - людина з великим багажем знань і досвіду. Програма другого дня семінару була побудована за принципом вивчення технічних особливостей виміру і монтажу світло-прозорих конструкцій на мові продажів, вигод і можливостей! Як менеджери, так і майстри, мали можливість зазирнути в основу робочих процесів один одного. У підсумку, всі прийшли до єдиного висновку, що важливо, а головне просто необхідно, взаємодіяти між собою, майстрам і менеджерам, і, в міру можливості, ділитися своїм досвідом і знаннями! Адже впевненість співробітників один в одному і у якості виконаних робіт безперечно здатна передаватися клієнтам, які приходять в офіси продажів або зустрічають співробітників віконної компанії, на порозі свого будинку!

Обучающая программа для партнеров

3 і 4 квітня програма в аналогічному форматі була проведена і в Хусті. Всі учасники програм залишилися задоволені, кожен мав можливість винести щось важливе й цінне для себе, щоб поліпшити свою роботу, а значить загальний результат дилерської мережі "ВікноПлюс"!