Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Вікна VEKA для дивовижної жінки

27 вересня 2013

Про те, що квартира, в якій встановлені якісні пластикові вікна, більш комфортна для проживання - не секрет для багатьох власників таких вікон. Однак, є ситуації, коли установка нових вікон не просто покращують якість життя, а помітно полегшують життя їх власників.

У новому проекті "Квартирного питання", що вийде в ефірі в цю суботу, 28 вересня, в 11.55, на каналі НТВ, нові вікна з профілю VEKA були встановлені героїні, яка через хворобу прикута до інвалідного крісла. Бажання допомогти і хоч трохи зробити життя комфортнішим виникає при першому погляді на цю, випромінюючу позитивну енергетику, жінку. На щастя, технології взагалі і у віконній сфері зокрема пішли далеко вперед, і тепер можна зробити існування в квартирі для людей з обмеженими можливостями набагато легшим.

Нове вікно, сучасне і витончене, яке підходить під новий дизайн, виконано з профілю Softline 82. Двостороння ламінація молочно-білого кольору додає вікнам фактуру, до якої хочеться торкатися.

Вікно профілю Softline 82

Вікна з профілю Softline 82 - самого інноваційного профілю на сьогоднішній день - дозволяють відмінно тримати тепло, захищати від негоди і шуму на вулиці. Збільшена монтажна ширина, яка дозволяє використовувати більш широкі склопакети, є відмінною перепоною для холоду. Склопакет сучасний, з новинкою - мультифункційним склом, що дозволяє забезпечити теплоізоляцію та захист від сонця. Нове вікно вийшло видатним за своїм енергозберігаючим характеристикам і красивим.

До того ж, воно забезпечене механізмом дистанційного відкривання з пульта, що, звичайно, буде оцінено господинею по достоїнству.

Балконні двері із профилю Softline

Балконні двері з профілю Softline також ламіновані із двох сторін в молочно-білий колір. Спеціально був зроблений низький втоплений поріг, щоб коляска могла безперешкодно проїжджати. Двері штульпові: у них немає вертикальної імпоста, тому господиня квартири зможе легко потрапити на балкон. Склопакети такі ж, як у вікні, з мультифункціональним склом.

Балконні двері із профилю Softline

Треба відзначити, що для компанії VEKA і програми "Квартирне питання" це не перший проект, в якому надається допомога людям з обмеженими можливостями. Ми хочемо, щоб з допомогою наших фахівців, продуктів і технологій життя таких людей була максимально повним та радісним. Сподіваємося, що нові вікна подарують радість господині, будуть зручними для щоденного використання і збережуть в будинку теплу затишну атмосферу, що оточує цю дивовижну жінку, яка не втрачає присутність духу за будь-яких обставин.