Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Вікна GoodWin тепер з профілю VEKA

09 вересня 2013

Компанія GoodWin, один із флагманів української віконної індустрії, та компанія VEKA Ukraine, німецький виробник ПВХ-профілю, уклали угоду про співпрацю. За розрахунками фахівців вже у вересні всі виробничі потужності компанії GoodWin будуть переоснащені під виробництво світлопрозорих конструкцій з профілю VEKA.

Пан Горобець, генеральний директор компанії GoodWin, у зверненні до дилерів на офіційному сайті заявив: "З моменту заснування компанії GoodWin було взято курс на виробництво якісних світлопрозорих конструкцій, які відповідають європейським нормам енергозбереження, тепло-і шумоізоляції, довговічності, екологічної безпеки. Рішення цих завдань можливе тільки у співпраці з сильним партнером, який володіє необхідним досвідом та знаннями, належним авторитетом у професійному середовищі, чия марка добре відома всім групам споживачів, чия репутація бездоганна".

Основними факторами, завдяки яким було прийнято рішення про співпрацю, стали бездоганна якість та широкий асортимент профільних систем VEKA, відмінна логістика, сильний технічний сервіс і розвинена система маркетингової підтримки партнерів.

На даний момент вже розроблена і сформована лінійка нової продукції на базі багатокамерних профільних систем VEKA класу А з товщиною зовнішньої стінки 3 мм, яку представлятиме компанія GoodWin на ринку віконних конструкцій: GoodWin - Softline (продукт класу " преміум "), GoodWin Softline - Pro , GoodWin - Euroline , GoodWin - Euroline - Pro.

Маркетологами двох компаній розроблена програма спільного активного просування нових віконних конструкцій , яка включатиме рекламну підтримку в ЗМІ, промо-акції, зовнішню рекламу і т.п.

Для дилерів та партнерів компанії GoodWin також передбачена Програма інформаційної підтримки, в рамках якої в усіх регіонах будуть проведені спеціальні презентації. На них всі торгові партнери GoodWin зможуть ознайомитися з новою профільною системою, дізнатися про переваги, а також отримати вичерпну інформацію про лінійку нових віконних конструкцій, задати питання представникам GoodWin і VEKA, отримати набори рекламної та інформаційної продукції, демонстраційні куточки та експонати.