Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Вхідні сучасні двері для приватного будинку від ТМ «ВікноПлюс»

25 жовтня 2021

Вхідні сучасні двері для приватного будинку від ТМ «ВікноПлюс»Броньовані вхідні двері —це вже вчорашній день? З цим твердженням не можна не погодитися, якщо ознайомитися з новим заскленим об'єктом компанією ТМ «ВікноПлюс» в Чернівцях і безпосередньо з вхідною групою цього будинку.

Сучасні технології сьогодні дозволяють відмовитися від глухих і досить непривабливих дверних конструкцій. Громіздкі двері успішно здають позиції дверям з металопластику, які на перший погляд виглядають не так переконливо як металеві, але за очікуваною доступністю, криються зовсім інші характеристики.

Так, металопластикові вхідні двері від ТМ «ВікноПлюс», представлені на новому об'єкті, виконані на базі профілю Softline, в кольорі морений дуб, який органічно поєднується з усіма іншими світлопрозорими конструкціями, встановленими в будинку. Естетичність і легкість дверної конструкції надають накладні шпроси і заповнення дверного полотна не глухою панеллю, а склопакетом з тонованим склом, яке не дозволяє побачити внутрішній простір будинку.

Крім звичайного замку в двері встановлена ​​система розпізнавання по відбитку пальця, і, звичайно, висококласна протизламна фурнітура.

Про те, які вхідні двері можна встановити в приватному будинку, дивіться в новому відео на нашому YouTube-каналі:


Слідкуйте за нами в зручному для Вас форматі!

Facebook: https://www.facebook.com/VEKAUkraine
YouTube: https://www.youtube.com/user/OknaVEKAUkraine
Instagram: https://www.instagram.com/vekaukraine/
Telegram: https://t.me/vekaukraine