Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Вийшов новий випуск корпоративного видання VEKA Professional

25 березня 2014

VEKA Professional - регулярне корпоративне видання, авторитетне джерело інформації для всіх гравців ринку світлопрозорих конструкцій. VEKA Professional висвітлює найважливіші аспекти діяльності як компанії VEKA, так і всієї галузі в цілому.

"Якщо сьогодні об'єктивно подивитися на ситуацію в нашому бізнесі, то за прогнозами провідних гравців і основних учасників віконного ринку, наc чекає непростий рік в усіх відношеннях... Важливо, щоб кожен з нас усвідомив той факт, що дрібниць і малозначущих ролей в нашій щоденній роботі просто немає і бути не може" - зазначила у своєму зверненні головний редактор видання Оксана Царалунга.

У новому номері читачів чекає велика кількість корисних матеріалів, які дадуть відповідь на численні питання подальшого розвитку галузі та професійного зростання кожного з гравців. Зокрема, мова піде про організацію бережливого виробництва, секрети спілкування з клієнтами, позиціонуванні салонів роздрібних продажів і про багато іншого, що, без сумніву, буде корисно всім фахівцям віконної галузі.

Видання для партнерів Veka Ukraine

З цього номера VEKA Professional виходить в двох версіях: для російських і для українських партнерів. При підготовці версій враховуватиметься специфіка цих ринків і актуальність інформаційних приводів. Хоча багато в чому ці дві версії будуть взаємно доповнювати один одного. Тому всім, хто хоче добре орієнтуватися в реаліях сучасного віконного бізнесу, буде не зайвим знайомитися відразу з двома версіями видання VEKA Professional.