Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Компанія "Вiкна Плюс" організувала семінар для партнерів

28 серпня 2014
Ні для кого не секрет, що успіх компанії залежить від професіоналізму її співробітників. Підвищуючи рівень знань і умінь своїх працівників, компанія вкладає в своє майбутнє, забезпечуючи собі зростання і розвиток. 
 
Саме тому на базі компанії "Вiкна Плюс" був створений навчальний центр "Школа менеджера", в якому періодично проходять семінари та тренінги для партнерів фірми. 
 
"Вікна Плюс" організували семінар для партнерів
 
Так, в Центрі розвитку 18 серпня пройшов цикл навчальних заходів, в рамках яких представникам партнерських компаній розповіли про тонкощі виробничих процесів, складання СПК, про нюанси фурнітури, виробництва склопакетів і т.п. Окремою темою стала спеціальна програма WHokna. 
 
"Вікна Плюс" організували семінар для партнерів
 
На завершення учасникам семінару була організована екскурсія на виробництво. Не дарма кажуть: "Краще один раз побачити, ніж сто разів почути". Всі гості були вражені як розмахом виробництва, так і всіма цехами і процесами, що відбуваються там. 
 
Без сумніву, тепер менеджери зможуть не тільки застосувати отримані знання на практиці, а й поділитися своїми враженнями з потенційними покупцями, що, поза сумнівом, позитивно позначиться на динаміці продажів світлопрозорих констукций.
 
Компанія "Вiкна Плюс" організувала семінар для партнерів